gloMinerals Sommarlook 2010

Nu finns Sommarlooken på webshoppen och i butiken. Alla produkter som ingår i looken är nedsatta 10% under sommaren. Jag rekommenderar framför allt highlightern och solpudret om man vill satsa på nåt somrigt och härligt!



/Maria

Kommentarer
Postat av: khloe

vilken nyans skulle ni rekomendera till henne i pressed basen?hon hade inget sånt på bilden utan var det bara bronzen,var inne på hemsidan men man ser inte så bra med nyanserna

jag har nämligen liknade hudton.



bra blogg föresten!(=

2010-05-20 @ 23:07:05
Postat av: Anna

ÅHH gud vad fint!

vill oxå gärna vet vad hon har för hudton och vad ni rekomenderar till just henne till i krämform och i pressed basen,gosh sådan glominerals hysteri just nu hahaha, ähh men det är ju bra grejer sägs det.

kram

2010-05-20 @ 23:12:59
Postat av: Maria

Khloe: Gathania har en honey medium i pressed base. Och nej, på bilden har hon ingen pressed base, det är en blandning av den flytande foundation och bronzern.



Anna: Hennes hudton drar lite åt oliv/gul och den nyans som bronzern är uppblandad med är gloProtective liquid foundation Satin finish i färgen Honey. Pressed base: honey medium om jag skulle använt den.



Anledningen varför jag blandade upp den flytande foundation är för att jag tycker den är lite väl täckande annars. Det plus att jag ville ha lite mer lyster i huden.

/Maria I am

2010-05-21 @ 06:48:37
URL: http://iamsthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0