True Talent

Idag fortsätter semestern igen. Eller ja... semester och semester... Är ledig idag och i morgon. Sen är det bröllopssmink som gäller på lördag och Robin Hood final på söndag! Måste dock uppgradera sminkväskan med lite shopping inför jobbhösten.

För er som inte såg vad bilden föreställde igår så var det två av coacherna på TV 3s höstsatsning True talent. De låg i en varsin soffa och lyssnade på lite röstprover från deras adepter. Kan inte avslöja så mkt om programmet (som vanligt). Men det är officiellt att vi börjat spela in lite saker inför det och att premiären sker den 23e augusti på TV3!

Det kommer bli ett jätteroligt projekt att jobba med och alla 3 coacher är fantastiskt trevliga. Danny, Tommy och Pernilla kommer göra ett skitbra jobb i höst. Det är jag säker på!

Bjuder på en bild av snygga Danny boy:



Som ni ser är han inte speciellt sminkad. Bara en lätt tvgrund.

Kul förresten att jobba med honom igen, jobbade med honom redan på Idol tiden och sen har våra vägar korsats då och då under åren. Nu blir det en hel höst tillsammans. Trevligt! Han har verkligen behållit fötterna på jorden under dessa år. Bra kille på alla sätt och vis!

/Maria (som är löjligt glad över att få åka karusell på gröna lund hela eftermiddagen. Har tjatat på mina vänner hela sommaren om att göra det och idag ska det äntligen ske!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0