Designer som lever sitt eget liv...

Suck! Fick rapport från stjärnklart som befinner sig i Malmö för tillfället. Det visar sig att min fina
punkar/schackfrisyr plötsligt förvandlats till ett pussel korsord.Undrar hur håret ser ut när de är klara med turnen i Göteborg nästa vecka... ;)

/Maria

Jag o julnaglarna tillbaks i Stockholm igen.

Idag är jag faktiskt rätt mör. Har varit och jobbat i Uppsala hela helgen med fantastiska Maria Möller. Såååå trevligt, men rätt långa dagar och sega bilfärder till och från Uppsala efter konsertens slut. Hon och Claes Malmberg var hemliga gästartister på kören Orphei drängars årliga jul(?)konsert Caprice. (http://www.unt.se/kultur/konsert/baklangessang-kormedley-och-succ-1149044.aspx ) 5 konserter hann vi med på 2 dagar så det gick rätt mkt i ett hela tiden.


Bild lånad från www.unt.se

I går kväll var jag så trött i skallen så att jag på riktigt låg ner på golvet och skrattade åt Maria o Claes när de ballade ur i humorn i logerna. Men hur härligt är det inte att man kan skratta på jobbet?

Innan helgens jobb hann Margota kasta på mig lite nagellack för mina naglar såg verkligen hemska ut. Nu är de röda och mörkgröna i sann julanda.Färgerna är Summer red från Isadora (ironiskt?) samt Emerald Fitzgerald från China glaze.


/Maria


Ska man skaffa en ny hobby?

De tankarna började snurra i min skalle för någon vecka sen när jag fick en fråga om vad jag gör när jag inte jobbar... Insåg då plötsligt att jag faktiskt inte gör något speciellt när jag inte jobbar. Förutom att käka middagar med vänner, ta en after work eller hänga hemma i soffan eller läsa en bok. Inget frimärkssamlande, stickande, klättring eller liknande finns i mitt liv för att rensa tankarna.

Nu på morgonen har jag sminkat en tjej som heter Magdalena In de Betou. Hon är skådis och pokerspelare och behövde smink och hårhjälp inför en fotografering idag så jag öppnade I am lite tidigare för att hjälpa henne. Väldigt trevlig för övrigt! Anna har pratat ett tag om att gå i hennes pokerskola. Jag har aldrig varit lockad av att spela poker, men Magda fick det att låta så socialt och trevligt så jag ska nog faktiskt pallra mig dit en måndag för att se hur det är!

Om någon är nyfiken så hittar ni hennes blogg här. Hon finns även på facebook under namnet Magdas poker.

Annars har jag gett upp hoppet om mitt eget utseende idag. Känner mig inte helt fixad och snygg:Men det är väl skönt att ha såna dagar oxå.

/Maria

Dagens lucka. 3:e december.

Är tidigare på jobbet idag. Har en tidig sminkning så jag kom hit innan dess för att ta golven och fixa lite. Men det absolut första jag gjorde var att öppna dagens lucka. I luckan idag döljer sig lite av en vinterfavorit:

Dagens lucka:

Köp 2 doftljus för 100:-
ord. pris: 75:- st!

/Maria

2:a decembers lucka i I ams kalender!

Dagens erbjudande är:


Badbomber/badmuffins/creamers.

Köp 3 betala för 2!


/Anna och Maria


Premiären avklarad.

Igår hade vi premiär på föreställningen jag jobbat med maskdesignen på. Den heter för övrigt Stjärnklart och är en julturné för företag.

Här är exempel på några av sminkningarna:Elin vår fina cirkusprinsessa!


Snygga Thomas:Härliga norskan Anne Marit.Några av de underbara dansarna jag jobbat med senaste veckorna. Gillar dem verkligen och vet att de kommer att klara av att sminka sig själva hur bra som helst! Igår var det ett litet premiärmingel efteråt som kan ha blivit lite för sent för min del. Men det var roligt! Kommer antagligen somna innan 20.00 i kväll!

/Maria


Första luckan i julkalendern!

Sådär ja! Då har vi gått in i december och när jag kom till I am i morse fick jag äntligen öppna första luckan i vår adventskalender!

Bakom dagens lucka fanns detta erbjudande:

Alla China glaze nagellack 75:-Erbjudandet gäller bara idag!


/Maria


RSS 2.0