Dagens syssla.

Det heter ju att en bild säger mer än tusen ord.



Detta har jag roat mig med idag. Tvättat...

Det är 2 veckor sen jag tvättade sist. Hur mkt kläder kan man egentligen använda på 14 dagar? Jo hur mkt som helst visade det sig. 7 maskiner senare och otaliga trappsteg senare är jag nästan färdig för sängen. Har suttit på golvet och tittat på Så mycket bättre och vikt och sorterat upp allt.

Nåja, nu förtjänar jag en myskväll i soffan.


Nya snygga naglar!!

Hej!

Tänkte visa vilka fina naglar Margota gjorde på mig i fredags!










Färg: Bogie från China glaze.

Anna

Halloween!!

Godmorgon!

I dag är jag ledig och i morgon med!! Första lediga helgen på väldigt länge..Så skönt!

I dag ska jag åka och shoppa i Nacka Forum med en väninna, återkommer såklart med bilder på mina inköp senare.


I dag är det ju Halloween, och jag tänker inte klä ut mig alls. Men kan tro att det är en hel del som kommer göra det. Men om jag skulle göra det så skulle min högsta dröm vara att bli sminkad av Greg Cannom.



Har ju skrivit om honom i tidigare inlägg men han är ju bara sååå grym!

Här kommer lite bilder på vad han gjort:



Bara att få vidröra Brad skulle få mig att bli nöjd för alltid... haha.





Den här varelsen skulle jag vilja vara om jag gick på fest...





Med detta önskar jag alla en fantastisk Halloween!!!



Kram!!

Anna

Neeej! Sjukt irriterande. Idol och måla na...

mms_img47397 (MMS)

Neeej! Sjukt irriterande. Idol och måla naglarna känns som en bra kvällsplan alltså. /Maria


Torra läppar.

Vaknade i morse med läppar torra som Sahara. Sjukt irriterande! Som tur är har jag mina favoriter som faktiskt ganska lätt fixar detta problem. Tänkte visa mina 3 läppfavoriter just nu.



- Läppsalva från BiOliv, detta är anledningen att vi tog in BiOliv till I am. Deras läppsalva knäcker de flesta! Har tidigare haft svårt att hitta dem i affärer, men nu är det problemet löst. Känns mjukt och skönt på läpparna utan äckliga bismaker och sitter länge.

Nummer 2:



-Gamla hederliga carmex! Häromveckan hade jag inte min väska med mig och kände att jag var torr om läpparna. Slank in på pressbyrån för att köpa tuggummin och såg då att de hade Carmex. Känns kylande på läpparna och smakar lite mer, men ack så bra! I USA finns den i flera olika sorter (bl.a för munsår...) men i sverige har jag bara sett den här varianten.


Nummer 3:



- Aloe lips från Forever. Är liksom BiOliv lite av en doldis, men även den lätt och väldigt mjuk på läpparna. Kan vara svår att få tag på dock.

Har ni några andra läppfavoriter ni vill dela med er av?

Maria

Bilder från jobbet.

Hej!

Har funderat på vad jag ska blogga om i dag och har verkligen noll inspiration..... Vet inte riktigt varför men i bland så har man ju sådana dagar också och det är bara att acceptera det och vänta på att den ska komma tillbaka (förhoppningsvis i morgon redan)....Sen att vi går mot mörkare tider är ju inte heller direkt upplyftande, jag gillar ju som jag sagt tidigare sol och värme. Sen är det ju mysigt när julen och helgerna med den kommer men dit är det ju ett tag kvar... usch vad jag gnäller men men..

Så idag jag tänkte dela med mig av lite bilder som jag gjort smink/hår på som jag rotat fram här på datorn.





Dessa togs för drygt ett år sedan i isbaren här i Stockholm...brr..Duktiga Jeanette visar ju inte med en min att det är ex antal minusgrader......



Gjorde även pressbilderna för dansbandskampen för ett tag sedan.


Avslutar med att visa hur otroligt glamoröst det kan se ut i en sminlkloge......



Haha.... Lampor som fått tejpas fast på spegeln. Detta foto är jag i en av sminklogerna på kvarnholmen då vi gjorde Stjärnor på is för 2 år sedan.


Kram Anna

Ruby- Scratch nails.

Igår kväll hade jag ju en liten skönhetskväll. Nagellacket var ett scratchlack som jag hittade långt inne i mina gömmor. Har faktiskt inte provat det innan så det var spännande.

Inomhus med blixt:



Dagsljus utan blixt:



Vinrött glansigt utan skimmer. Riktigt höstigt! Jag gillade det här lacket. Har haft otur med vissa scratchlacker innan, de har täckt dåligt och inte sett ut som utlovat. Detta är inte ett av dem. Täckte nästan efter ett lager så jag safade med ett lager till. Tummen upp för Ruby från Scratch nails!

Dessa produkter använde jag när jag lackade igår:



Det var även premiär för Fast forward top coat från China glaze. Annars har jag haft Opis överlack och varit helnöjd med det. Men efter en oliten olycka (jag glömde sätta på korken) så var jag tvungen att införskaffa ett nytt. Eftersom vi har China glaze på I am så köpte jag såklart det för att prova. Sen smörjde jag även naglar och nagelband med Nailfood från scratch nails. En storfavorit hemma!

Inte bara naglarna fick sig en egostund. Även ansiktet blev omhändertaget.



Rejuvenating Treatment Masque från Exuviance.

Den ska rengöra på djupet, föryngra huden och reducera fina linjer i ansiktet.

Sen la jag mig på spikmattan med denna för ögonen och lyssnade på lite Fibes oh fibes!:




En härlig kväll med andra ord!

/Maria

Vinnare av tävling!!

Vinnare av tävlingen om Biolivs produkter är Ingrid! som bloggar på http://p0llys.blogg.se/. Grattis säger vi till henne!




För er som inte vann och är sugna på att testa produkterna ändå, så kan man köpa de HÄR


Kram Anna

Fina fransar!

God morgon!

Kom på att jag inte visat mina fransar som jag fixade till för ett tag sedan. Trivs grymt bra med att ha dem lite längre då mina egna inte är mycket att hurra för och det bästa med allt är nog att jag slipper använda mascara varje dag. Självklart kan man ju använda det om man vill ha de ännu längre men jag föredrar att vara utan.






Lite morgontrött och osminkat öga men så ser de ut när jag vaknar...

Kram

Anna

Kamerashopping!

Mår faktiskt lite bättre nu. Känns inte som om jag har feber längre och halsen är öm, men inte "svårt att svälja" öm. Hoppas det känns ännu lite bättre i morgon bitti.

Nu har jag tröttnat på att inte ha en ordentlig kamera. Att försöka ta bilder med kameramobilen funkar inte i längden och datorkameran är om möjlig ännu sämre. Inte bara för bloggens skull utan även för jobbet när man vill ta bilder på sminkningar man gjort osv. Så på vägen hem sprang jag förbi elgiganten för att ta tag i saken!

Förklarade vad jag ville få ut av kameran och fick tipset om denna:


Hur kunde jag motstå den när den har en sån fin färg och allt! Nej, ni har rätt- kunde inte motstå den. Så den fick följa med hem. Hoppas den tar bra sminkbilder nu bara.

Till den köpte jag även denna söta rosa kameraväska:




Madde jobbar kväll, så jag har lägenheten för mig själv. Så jag passade på att ha en liten skönhetskväll. Skriver mer om det senare/i morgon när jag är klar och har hunnit pröva kameran lite.

Hoppas ni får en fin kväll!

/Maria

Ps. Eftersom det blir mer och mer shopping i bloggen så har jag nu lagt till en kategori som heter just shopping. Där kommer våra inköp som inte handlar om smink hamna. Dvs kläder, teknik osv...

Rött och eldigt i höst!!

Hej!

Rött är verkligen en av mina favoritfärger. Den passar att bära i alla årstider, även om den är mer förknippad med julen, men på sommaren när jag fått lite färg så passar den minst lika bra. Just nu bär jag gärna rött tillsammans med svart, som tex den här snygga klänningen som jag köpte i somras, då var det en favorit på stranden, men nu en favorit med stickade strumpbyxor och svart kofta till.


Finns på Monki för 180 kr.

Röda naglar är ju också en favorit som ni vet, bloggade ju om det för ett tag sen men tål att upprepas en gång till.



Så snyggt!! (Sitter fortfarande kvar på mina naglar) Perfekt att matcha en svart outfit med för att få en färgklick. Sen är ju förstås röda läppar ursnyggt men det kommer ni aldrig få se på mig, då jag i så fall måsta spruta i något som förstorar de rejält...haha. Och det mina vänner kommer aldrig att ske, så "färgade" läppar lämnar jag med varm hand över till min kollega Maria som har betydligt mer fyllighet i de än jag har.

Att vara röd i kalufsen är också så rätt just nu, dessvärre så är det ju en svår hårfärg som få passar i. Ofta krävs det att man har en blek och kall hudton för att bära upp det riktigt snyggt. Förr i tiden var rött hår ett tecken på att man var häxa! Sen om det bara är en skröna eller inte det har jag ingen aning om men en sak är ju säker och det är att de rödlätta ser eldiga ut, och kanske har det något med det att göra........

Själv så har jag provat på denna färg en enda gång i mitt 33 åriga liv och då bara ett dygn...såg inte klok ut, kände mig som en clown fast 100 gånger fulare.. Inte min färg helt enkelt!

Mina eldiga favoriter är:



"Mad men"- stjärnan Christina Hendricks.



Och



Julianne Moore



2 snygga och eldiga kvinnor enligt mitt tycke!

Vilka har ni?

Kram Anna



Mer kärlek till solpuder.

Solpudret verkar göra sitt jobb. Har haft flera som sagt att jag ser fräsch ut idag trots att jag känner mig som en gammal disktrasa. Så därför tänkte jag dela med mig av mitt tips och sänka priset på gloMinerals solpuder Sunkiss och Sunlight i webshoppen resten av veckan. Så just nu sänker jag priset med 15% om det är någon mer som vill liva upp huden lite i höstrusket!





Sunlight




Det är det tvådelade Sunkiss jag använt idag.

/Maria

Hängig och eländig.



Idag är ingen bra dag. Känner inte så mkt av den onda halsen men är seg, febrig och kall.

Åkte hit (till I am) osminkad med en mössa långt neddragen över håret och pannan för att dölja mig. Men väl här kände jag ändå att lite smink kanske var på sin plats. Så dagens smink består i stort sett bara av ett koralligt läppstift. (Coral- gloMinerals) och lite solpuder för att försöka få upp lite lyster och värme i huden. Men det hjälper faktiskt. Solpuder är verkligen något alla borde ha i sin sminksamling. Varnar lite dock för solpuder som drar för mycket åt det röda hållet om man är så ljus som jag är. Finns en chans att man bara ser fläckig och röd ut.

Jag svepte mitt försiktigt över t-zonen,  kindbenen och käklinjen. (Tänk kursivt E) och lite över ögonlocken. Inte för att det syns så mkt på bilden, men ni får använda fantasin.

/Maria

/Maria

September och Berghagen i en duett.



Ett fint minne från inspelningarna på gotland i somras. Petra och Lasse i en spontan duett för att avsluta middagen. (Jag sminkade Petra.) Lite sådär med tonarterna, men ändå ett fint och varmt uppträdande. (Detta är trots allt inspelat runt 1-2 på natten, efter en 3 rätters middag.) Det var sjukt spännande att se vilka låtar de skulle göra av varandra och de höll det hemligt för huvudpersonen ända fram tills att de faktiskt uppträdde med låten.

Om ni tyckte att det var ett bra program med bra låtar kan jag bara säga: Vänta ni! Vissa av låtarna har jag halvt längtat ihjäl mig för att få höra igen sen inspelningarna.

/Maria

Helgens festsminkning.

Usch, vaknade precis upp och kände att min hals är sträv och öm. Så typiskt när man jobbat mycket att bli sjuk så fort man slappnar av lite. Hoppas det inte blir värre än såhär.

I helgen hade jag en ledig helg, det har inte hänt ofta i år. Så jag och Madde som jag bor med bjöd över några vänner i lördags. Det var så längesen jag visade en sminkning så därför tänkte jag göra det nu.



En klassisk sotning kan vi väl kalla det.

Grund: Pressed base (gloMinerals)- Golden light
Rouge: Papaya- gloMinerals
Skuggor: Silver mist, Linen- gloMinerals samt en svart skugga jag lånade av Madde.
Kajal: Svart från Mac
Läppglans: Luna- gloMinerals.
Ögonbryn- gloBrow collection kit.



Håret satte jag bara i en sned tofs och tuperade upp en slarvig knut.

Klänningen kommer från Mq och införskaffades förra veckan.

Nu måste jag masa mig upp ut sängen och övervinna halsontet för att åka till I am.

Hoppas er vecka börjar bättre än min!

/Maria

Tävling om Biolivs saltskrubb och läppbalsam!

Hej!

I dag har vi börjat ha öppet på lördagar igen nu efter att dansfeber tog slut. I mitt yrke är man aldrig ledig en helg...haha men och andra sidan så kan man ju ta en vardag då och då. Så nu sitter jag här på butiken och tänkte passa på att blogga lite mellan kunderna. Kom på att jag inte visat er alla fina blommor vi fick på våret 1 års jubileum. De står fortfarande i skyltfönstret och blommar så fint.



Här står en del av dem längst bak i "skylten".






Även på disken så får det blomstra lite:)


I går jobbade jag tidigt på Gomorron Sverige och sen så var jag ledig på dagen och passade på att göra mig lite extra fin till kvällen då jag var bjuden på middag hos en kille jag träffat. Passade på att skrubba mig med Biolivs saltskrubb och den höll vad den lovade, har nog aldrig varit så len efter en dusch förut, behövde inte ens smörja in mig efteråt.

Därför har beslutat att ha en tävling där jag lottar ut den + läppbalsam!!!! Allt du behöver göra är att skriva i kommentarsfältet (glöm inte att ange mailadress) länkar du dessutom till tävlingen från en egen blogg så har du 2 lotter med i stället för en!!  Tävlingen avslutas onsdag den 27/10.  Lycka till!!!!!


Biolivs prudukter är helt och hållet ekologiska. Den kostar 159 kr och kan köpas Här.

En annan favorit i denna serie som jag också vill passa på att ge lite extra uppmärksamhet är:


Läppbalsamet, brukar vanligtvis inte gilla cerat, lypsyl och liknande men denna håller en klass för sig. Den kostar 33 kr och även den kan man köpa på samma ställe som ovan.

Kram

Anna


Så mycket bättre.

Igår var jag på visning av Så mycket bättre som är fyrans nya lördagsunderhållning.

Jag var iväg och spelade in det på gotland i somras och igår fick vi äntligen se resultatet. Teamet samlades för lite mys och premiärtittning igår kväll på produktionsbolaget vilket var hur kul som helst. Är helnöjd med hur första programmet blev. Skrattade så jag grät flera gånger och artisternas tolkningar av varandras låtar är sååå bra!

Missa inte det på tv4 i morgon klockan 20.00. Vet inte om jag är partisk, men jag tycker verkligen att det är ett program som är värt att ses!



Bild lånad från TV 4.

/Maria

Lördagsöppet igen.

Nu är ju dansfeber över och vi kan ha lördagsöppet ordentligt igen. Så i morgon har Anna hand om I am och finns i butiken mellan 12-16 om det är någon som är sugen på att titta förbi.

/Anna och Maria

Dansfeber, naglar och lipbalm.

Hej!

Tänkte visa lite bilder från lördagens dansfeberfinal:



Här får Marco sin make av Anne.



Här åker "lösfrallorna" på.



Maria sminkar Morgan.

I dag har jag fått mina naglar fixade av duktiga Margota.





Känner mig supernöjd!! Färgen heter bordaux och kommer från mavala. I morgon ska hon fixa mina fransar och sen är jag redo för helgen...:)

Till sist så tänkte jag tipsa om ett riktigt bra läppglans:



Clarins lipbalm, finns i en massa supersnygga färger och är vårdande för läpparna då det innehåller vitamin A och E.

Kram Anna

Ruby pumps- China glaze

Då var det dags för nagelfärgsbyte igen. Var lite sugen på nåt vampigare så det fick bli Ruby pumps från China glaze. Har haft det lacket länge, men faktiskt inte prövat det antagligen för att jag oftast har röda naglar på vintern (och framförallt runt jul).



Måste skaffa en bättre kamera. Färgen gjorde sig inte på bild hur jag än försökte ta bilderna.

Men den är verkligen julgranskularöd med glitter.

3 lager krävdes för att den skulle täcka helt. Men jag gillart! Trots att den är väldigt julig.

/Maria

Ps. Ni ser att det är jag som lackat naglarna själv idag. Mycket kladd utanför. Inte Margotas verk m.a.o.


Egovecka.

Den här veckan går nog inte till historien av mina gladaste veckor i livet av anledningar jag inte vill gå in närmare på. Då är det bra att passa på att se till att ta hand om sig själv och unna sig saker för att må bättre. I måndags fick Anna därför byta ut min hårförlängning. Denna gång testar jag (igen) en ny leverantör av hår. Jag tror ju på att alltid hålla sig uppdaterad och pröva nya metoder och produkter för att veta att man har det bästa alternativet. Förra gången jag testade en annan leverantör gick det ju rakt åt skogen. Håret var hemskt och jag kunde inte ta ur det snabbt nog. Tvättade det nya håret i morse, so far so good kan jag väl konstantera. Men jag ger det nån vecka till innan jag kan säga bu eller bä.

Igår hade jag tid hos Margota för påfyllning av mina fransar. Så skönt. Känner mig lite piggare nu faktiskt.



I kväll tror jag det får bli en tvkväll med ansiktsmask och en ordentlig kroppspeeling. Anna har ju pratat så gott om BiOlivs skrubb. Kanske ska pröva den? Annars har jag ju Cuccios saltskrubb hemma som jag annars är väldigt förtjust i.

Ta hand om er! 

Maria

Nya China Glaze Lack!!

Godmorgon!

Nu har det blivit lite dåligt med bloggandet ett par dagar, ber om ursäkt för det men så blir det i bland när vi har andra jobb som tar tid.

I går var jag och jobbade på en inspelning hela dagen inför ett ev nytt program som ska börja. Så tyvär kan jag inte berätta närmare om det då det är superhemligt.

Tänkte visa China Glaze nya läckra höstcollection som vi har fått in i butiken.



 12 st läckra höstfärger att sätta på naglarna. Dessa finns i vår webshop för 95 kr st! Jag bär just nu färgen "riveter rouge"




Ha en skön dag!

Kram Anna

Helgens jobb!!

Hej!

I helgen var det så dags med final i Dansfeber! Ni som tittade vet ju att Tobbe och Marko vann med sin dirty dancing dans! Det var en fantastisk rolig och lång dag. Vi var på plats redan vid 10 tiden på fm för att allt skulle hinnas med. Den 2 timmar långa galafinalen blev fantastisk bra och det samlades in en massa pengar till plan.
Efteråt var det slutfest med en massa goda drinkar på Sheraton hotell!



Markolio färdigsminkad som "baby".



Ronny som Mr Jackson.

Som vanligt så gjorde jag panelen:


(bild lånad av Tv4)


Kram Anna

Vinnare av tävling!!

Hej!

Vinnare av tävlingen här på I am blev Emma med bloggen http://eg84.blogspot.com/2010/10/tavling_12.html!!!!

Stort grattis till dig!  Maila din adress till oss  på" [email protected]" vi kan skicka paketet så snart som möjligt!! 

Kram Anna och Maria


Finalnaglar.

Sådär ja, nu var jag färdigbadad och fräsch igen.

Idag bytte jag bort min grå/lila franska manikyr mot en av de nya färgerna i Vintage vixen (ääääntligen har vi fått in dem till I am) Swing baby heter färgen och visade sig vara fin, men aningens tråkig. Men när jag var påväg att byta ut den så hojtade Margota till. På typ 2 minuter så hade jag plötsligt zebraränder på tipparna. Mycket roligare!



Så mina naglar är redo för morgondagens final och afterwork. Men inte resten av mig. Måste hitta några schyssta kläder att ta på mig.

Men först ska jag se på Idol.

Maria

Min dag i bilder- dansfeberrep.

Dagen började inte helt bra när jag gick upp tidigt för att åka till Dansfeber studion. Då har jag fått en p-bot! Missade totalt att det var städgata i natt, så det var en miss från min sida. Bara att betala och se glad ut med andra ord. Inte det lättaste när jag inte heller hade fått nåt morgonkaffe. (Föredrog att sova 15 minuter längre.)

Förberedde lite inför morgondagen och fixade lite annat smått och gott. Tänkte visa lite bakom kulisserna bilder hur det ser ut på jobbet en repdag.

Först möttes jag av en av produktionsbilarna.



Inte helt diskret va? ;)

Sen gick jag och dukade upp mitt sminkbord så det skulle vara klart för helgen, tog även fram några av morgondagens peruker. Här under hänger Morgans peruk till Flashdance. (Inte färdigfriserad än...)



Sen hann jag även med att titta på några av dansarnas rep.





Sussie och Olas nummer repas för fullt.

Det var så sjukt kallt i lokalerna idag. Hade ingen extratröja med mig. Men som tur var hängde det en produktionströja i sminket som jag snodde utan att tveka. (Vet att jag skulle fått en, men har inte sett nån än så jag hoppas att det var min.)

Min ståtliga ryggtavla:



Det var min förmiddag. Sen hann jag med ett eftermiddagspass på I am som innehöll bl.a. en hårförlängning och frans och brynfärgning. Plus en kopp kaffe med min fina vän Elsa. Så var det nagelfärgsbyte idag. Vad det blrev och hur det ser ut visar jag senare. Först ska jag ta ett bad för att försöka tina upp lite...

Ha en trevlig kväll!

/Maria


Rustad för vintern!

Hej!

I morse när jag gick till jobbet på svt kl 5:30 Så var det ingen vidare värme ute....och inte nu när jag gick därifrån heller för den delen.... Jag avskyr att frysa, det är i bland det absolut värsta jag vet. Skulle helst av vilja bo i ett varmt land eller i alla fall vilja att våren kom lite tidigare och att hösten kom lite senare. Hösten är ju egentligen en väldigt vacker årstid, eller vad tycker ni?




Hur som så är jag på jakt efter en snygg och varm mössa och hittade 2 stycken som jag föll för:



Båda två är från Indiska och en ev dom ska bli min lite senare i dag. Måste bara bestämma mig för vilken. Kanske slinker det med ett par matchande vantar i påsen också.....


Kram Anna



Tävling och utebliven recension av ny saltskrubb!

Hej!

Hade tänkt att prova Biolivs saltskrubb med olivolja nu i kväll efter träningen samt recensera den här, men då jag till min stora fasa märkte att jag inte hade något varmvatten(och fortfarande inte har) så får den utebli. Synd för jag var verkligen så sugen på att ha en spa kväll här hemma, men icke!! Hur som får återkomma med dett vid ett senare tillfälle. Så här ser den i alla fall ut:





Vill också påminna om vår tävling som vi har här på bloggen, där du kan vinna det här härliga skönhetspaketet:



Cuccios body butter lyte- honung och soyamjölk.
Läppstift från gloMinerals.
China glaze- Shocking pink
BiOliv (nytt märke på I am)- handkräm med olivolja.
Litet badpaket med creamer och badkulor
Doftljus med Strawberry Daiquiri doft.

Allt till ett värde av drygt 600:-


Det du behöver göra är att skriva i kommentarsfältet att du vill vara med och tävla. (Glöm inte mailadress så vi vet vart vi ska få tag på dig om det är just du som vinner!) Om du har en blogg själv och tipsar om tävlingen i den så får du en extra lott i vinnardragningen som sker på söndag! (17/10)
 Lycka till!!

Kram Anna

I år med I am!

Hej!!

Eftersom Maria skrivit lite om sitt år så tänkte jag också göra det!

Som sagt så har det ju gått ett helt år sedan vi öppnade våran lilla rosa skönhetsaffär.



Tiden har som vanligt gått ruskigt fort, det känns som om det var nyss vi satt och planerade inför öppningen.  I tisdags så hade vi ju vårat ett års jubileum och det blev väldigt lyckat! Efteråt så delade vi på en flaska bubbel och satt och pratade lite om året som varit och vi kom fram till hur fantastiskt det känns att vi lyckats få rullning på affären samt att vi kunnat utöka vårat sortiment. 
Sen har jag ju som Maria hunnit med en hel del annat under året också som Stjärnklart, 2 säsonger av Kvarteret skatan, Lets´ Dance , Dansfeber, olika plåtningar och bröllop med mycket mera. Visar lite bilder på en del här:















Tänkte avsluta med att visa mitt nya nagellack som jag har på mig just nu:



Det kommer från China glaze nya höst collection "Vintage Vixen" och färgen heter " riveter rouge". Snygg, eller vad tycker ni?

Kram Anna








Utan datorladdare.

Idag fick jag faktiskt ledigt. (Nästan, ska göra en behandling i eftermiddag.) Tänkte att jag skulle försöka blogga ordentligt nu när jag har tid. Men då glömde jag såklart laddaren på jobbet. Typiskt mig. Detta skriver jag med lånad dator, så mer än såhär blir det inte just nu. Hoppas på att kunna skriva något roligare ikväll när jag fått laddaren.

kram

Maria

Webshoppen firar oxå!

Om du uppger koden: 1 år så får du 10% på hela sortimentet på vår webshop. http://iamsthlm.e-butik.se 

Kram Anna och Maria 

Låt oss tävla!

Idag smäller det! I am firar ett år! För våra kunder har vi ordnat ett litet mingel och extra fina priser i butiken. Men vi vill göra något för våra bloggläsare så att ni oxå kan vara med och fira med oss. Så här vankas tävling!

Detta paket ligger i potten:



Ett litet paket från butiken som innehåller:

Cuccios body butter lyte- honung och soyamjölk.
Läppstift från gloMinerals.
China glaze- Shocking pink
BiOliv (nytt märke på I am)- handkräm med olivolja.
Litet badpaket med creamer och badkulor
Doftljus med Strawberry Daiquiri doft.

Allt till ett värde av drygt 600:-


Det du behöver göra är att skriva i kommentarsfältet att du vill vara med och tävla. (Glöm inte mailadress så vi vet vart vi ska få tag på dig om det är just du som vinner!) Om du har en blogg själv och tipsar om tävlingen i den så får du en extra lott i vinnardragningen som sker på söndag! (17/10)


Lycka till!

Kram Anna och Maria

Tips: min favoritkohlpenna.

Har två lördagar på rad insett att alla mina svarta ögonpennor har försvunnit spårlöst men såklart glömt köpa det. Igår var jag ute på stan med Majsa och när vi gick förbi Åhléns kom jag äntligen ihåg det. Sprang in på Mac och passade även på att köpa en extra puderpuff. (Deras är sååå mjuk och skön. Även det ett bra tips!)



Mac's pennor är storfavoriter hos mig. Använder dem inte som klassisk eyeliner utan nästan bara som kajal inne i ögat, men den svarta blir verkligen SVART! Hatar när man ska ha en riktigt sotig look och så försöker man måla dit en svart rand innanför fransraden och så blir det bara grådassigt.

150:- kostar pennan och finns att köpa på Åhléns och NK.

(Puffen kostar 95:- om nån är sugen)

/Maria

1 år med I am.

Tänk att 1 år kan gå så fort. Känns som igår när vi trevande öppnade portarna till den rosa lilla affären på södermalm.

Under tiden har jag hunnit gjort 2 säsonger av Körslaget, Let's Dance, Talang, Kvarteret Skatan på rival, Mio min mio, Så mycket bättre (kommer snart på tv 4), och nu sist Dansfeber. Plus alla andra småjobb. Anna har ju gjort minst lika mycket frilansande, men ändå har vi haft butiken öppen 5 dagar i veckan. (Med få undantag.)



Några jobb med Ola hanns med.. (Här plåtades pressbilder och bilder till nya skivan)


Cissi o Matte vann ju Let's dance, ett av årets roligaste jobb!



gloMinerals sommarkampanj, signerad mig själv:
(Modell: Gathania)



En hel del bröllop har hunnits med:





Ja man hinner mycket på 1 år. Lätt att bli lite nostalgisk.

Kram på er /Maria

Helgens naglar.

Har glömt att visa mina naglar. Fick hjälp av Margota att måla naglarna häromdagen. Eller rättare sagt blev nästan tvingad för att jag är så sjukt dålig på att måla naglarna enligt henne. Haha! Ni som följt bloggen ett tag vet säkert vad jag pratar om. Jag målar hellre än bra, och det hamnar ofta nästan mer bredvid naglarna än på. Men det är ju så lätt att få bort när man tvättar händerna eller diskar så jag brukar ju inte bry mig om det.

Men det var skönt att få dem ordentligt lackade för en gångs skull. Vet inte vad färgerna heter dock.



Fick faktiskt mycket beröm för färgerna igår på jobbet. Finns en stor chans att denna färgkombination kommer tillbaks på mina naglar i vinter!

Kram Maria


Helgbesök och dansfeber.

Ursäkta att mitt bloggande har varit lite dåligt i helgen. Har finbesök från värmland i form av min goda vän Majsa. Har haft fullt upp med att springa på stan och såklart dansfeber igår. Tur att Majsa är frisör så att jag kunde ta med henne dit. Det var bra att ha ett par extra händer igår eftersom det var 6 akter i stället för 4 men på samma programtid.

Jag sminkade 2 av spicetjejerna. (Baby och Sporty) och även fina Joakim Nätterqvist till Lady Gaga.


Ljuset blev jättekonstigt och gult på bilden på Ann som Baby spice:



Hur glad blir man inte när man ser den bilden? 

Här är en bild på Gaga and the crew precis innan de ska gå ut på scenen för sitt dansnummer:

 
 Sen hann jag med att sminka några av dansarna oxå, men har inga bilder på dem.

Nästa vecka är det final! Sjukt spännande. Så många som har gjort bra nummer. Kommer bli tufft!

/Maria

Ett års jubileum närmar sig!!

Vill bara påminna alla läsare om att I am firar ett år på tisdag!! Alla som vill är hjärtligt välkomna att fira detta med oss från kl 16 och framåt! Fina erbjudanden på höstnyheterna från glominerals och 10% på hela sortimentet utlovas!!








Varmt välkomna!!

Kram







Bröllopsbilder!

Sitter och rensar lite i datorn och tänkte dela med mig av lite bröllopsbilder som jag gjorde för ett tag sedan.

Det här är min bästa väninna Johanna och hennes Fredrik som gifte sig för drygt ett år sedan!!






Var ju självklart med på vigseln och det var inte ett öga som var torrt vill jag lova.


Anna




Söndagslyx!

Hej!

I går var det som vanligt dansfeber hela dagen och panelens val tävlade. Ni som tittade vet att " Hallåorna" vann med Caroladansen.
Jag gjorde som vanligt panelen:


(Bild  lånad av tv4)


I dag är jag ledig!! Söndagar är min heliga dag då jag försöker ha så lite som möjligt inplanerat och bara gör sådant som jag känner för. T e x att ta hand om kropp och själ! I dag har jag tänkt ta en lång härlig promenad i det vackra höstvädret och sen ta hand och skämma bort mig själv ordentligt.

Tänkte tipsa om några bra bodyscrubs och återfuktningskrämer.

Jag brukar försöka använda bodyscrub ett par gånger i månaden och har då några favoriter:



Cuccios saltscrub i dofterna milk & honey och pomegrante& fig. Dessa kostar ju en slant 295 kr men är värda varenda krona kan jag lova. Om man andå vill komma undan lite billigare så kan jag rekomendera:


Aco s bodyscrub från apoteket, den ligger på runt 80 kr.

Efter scrub är det dags att smörja in och återfukta huden så den blir så där härligt len....


Jag älskar cuccios butterblend den är härlig i konsistensen och luktar gudomligt gott. Även den ligger på 295 kr.

Och om man även här vill komma undan lite billigare så kan jag rekomendera:


Aco s rich care lotion, även den från apoteket.

Kram Anna

Rosa diamanter och blekansikte!

Godmorgon!

I dag vaknade jag ganska tidigt, mest för att min mamma är här på besök och väckte mig..... Hur som helst så gick vi upp och har precis haft en riktigt lång och härlig frukost!



Hade lite mer än visat på frukostbordet men mamma var snabb att duka av så jag fick kasta mig upp och fota det som var kvar.... Härligt och gott var det i alla fall.

Kollade på nyheterna under tiden och hörde att en väldigt åtråvärd rosa diamant var till salu!!! 270 miljoner skulle de ha för den, givetvis var jag tvungen att leta reda på en bild och ja.....den skulle jag väldigt gärna vilja ha på mitt finger.



Kolla in!!!  Måste se till att börja tjäna mycket pengar eller försöka leta rätt på en snuskigt rik karl som vill köpa mig denna......Haha.. Så länge så får jag nöja mig med mina nyinköpta smycken från Unica:



Och dom är inte fy skam heller!! Inte lika exklusiva men ack så vackra på!!


Det slog mig i morse när jag stod framför spegeln att jag börjar bli så där kusligt vinterblek...jag vet att det är inne att vara det och på vissa är det jättesnyggt som på tex Liv Tylor





Ser man ut som henne så är det ju no problemas!!! Sen är det ju klart att hon är ordentligt sminkad men hon är i alla fall en otroligt vacker kvinna som klär i att vara blek.
Jag har 3 vapendragare som jag inte klarar mig utan på vintern och det är:

Brun utan sol från Loreal. Använder den 1-2 ggr i månaden på väl rengjord hy. Den ger lite lagom med färg utan att man ser orange ut.



Solpudret sunkiss frå glominerals, och sist men inte minst min underbara rougepalett, även den från glominerals.



En massa härliga färger och nyanser som bara är att svepa över kinderna!!

Nu ska jag vi gå ut på stan och shoppa innan vi ska vidare till butiken för att avlösa Maria. Ska fixa håret på mamma, slingor och klippning.

Önskar er alla en härlig fredag!!

Kram Anna

Ny passnings/jobb väska!

Hej!

Har inte gjort så mycket i dag, var på butiken i fm och sen var jag ledig på em och passade på att tvätta lite penslar och städa upp i sminkväskan.



Så här ser min penselsamling ut!!


När jag städade så kom jag på att jag inte har visat min nya fräcka väska som jag köpte härom dagen:










Perfekt att använda på jobb om jag bara ska ha "lilla kittet" med mig eller som passningsväska på produktion. En massa bra fack att stoppa diverse grejor i som jag behöver ha med mig.

Den kommer ifrån "här" och kostade runt 500 kr.


Kram Anna

Slappkväll i soffan.

Har egentligen inget vettigt att blogga om, idag är bara en sån dag... Ni vet en sån dag när man inte har nån större inspiration. Jag är bara trött och mensig. (Ja, här delar vi med oss av personliga problem tydligen.)

Men kan visa en bild som iaf gör mig lite gladare. Katten heter Danie och nyansen är Passion fruit från gloMinerals.



/Maria

Rosa bandet!

Hej!

Om ni inte köpt rosa bandet redan så tycker jag att det är hög tid att göra det nu! Det kostar bara 25 kr och man kan köpa det i flera affärer så det är inte svårt att få tag på.



Lindex har det tex, och kör dessutom just nu "pink collection" Jag blev sugen på att köpa den här:


Snygg, enkel och svart. Ett bra basplagg som är lätt att matcha med snygga skor, smycken, hår och make.

Vill till sist påminna om att vi här på I am också stöder rosa bandet då vi säljer läppglanset " pink blossom" , om ni är sugna på det så finns det som sagt här samt på vår webshop. Och på tisdag när vi har vårat 1 års jubileum kommer vi att ha ett förmånligt pris på det. Hoppas att ni som vill och kan har lust att komma och hälsa på oss då!!





Kram Anna

Ögonbryns favoriter och mobilrensning igen.

Hej!

I dag har jag jobbat med en fotografering, det var Maria Möller som skulle ta lite nya bilder. Jag jobbar alltid med henne och vi har fantastiskt kul tillsammans. Vi träffades i vår butik i morse och sminkade samt fixade håret. Kom på när jag skulle göra hennes bryn att jag inte delat med mig av mina favoriter.

Mina absoluta favoriter just nu när det gäller ögonbrynsfix är:

Glominerals globrowgel, perfekt för att sätta ögonbrynen på plats när man borstat dem till önskat resultat.

Glominerals globrow powder duo. Som en skugga ungefär, bara att borsta på med en snedställd pensel.



Ögonbryns penna från Mac, finns i flera bruna nyanser och lätt att markera med samt att "fejda" ut så att den inte blir för stark. (om man inte vill ha väldigt markerade bryn då förstås)



Nu har jag precis kommit hem och ska snart i väg på lite middag. Visar lite fler gamla bilder från let´s dance som jag hittade på mobilen här om dagen när jag rensade den.









Nu måste jag snabba mig iväg, gillar inte att vara sen....


Ha en bra kväll!!

Kram Anna

Underbart läppstift från Collistar.

När jag och Anna var i Nacka forum i söndags och shoppade loss så smet jag in på Parelle för att köpa världens bästa torrschampoo. (Kisby.) Där hittade jag ett läppstift jag letat efter huuuur länge som helst. Collistar- Arancio (Nr 11)

Nu har jag bara mobilkameran så bilden är väl inte den bästa. Men det är ett av de snyggaste orange jag sett på läppstift. (Nästan lika snygg som mitt älskade Passion fruit!)






Läppstiftet har skön konsistens på läpparna, inte för mjukt och inte för torrt så det blir obehagligt. Det sitter inte sjukt bra, men om man har en läppenna under så blir det säkert bättre. Sen känns det lite mer som en sommarfärg, men jag har tänkt att ha en lite rödare penna under på vintern för att få den lite "murrigare".

Minns inte vad det kostade. Men runt 200:- har jag för mig.

/Maria

Inspiration inför hösten.

Medans Anna kollar vad vi ska hotta upp vår inredning med så passade jag på att springa till affären för att köpa lite tidningar. Jag älskar tidningar. Dels för att se vad som finns ute i affärerna för tillfället, men även få inspiration av bilderna och annonserna på smink och hårvarianter. (Även om jag hämtar mkt av det på alla bloggar jag läser.)



En hösttrend jag verkligen gillar är ju fårskinnstrenden. Har ju visat min stora craving för tillfället. Uggbootsen! Har inte släppt den drömmen än. Men igår var jag inne på Topshop (Loooove their shoes!) Då fick jag syn på dessa:



Så nu kanske jag måste spana in dessa lite mer innan jag bestämmer mig.

Senare i kväll (eller i morgon bitti) ska jag visa ett av söndagens bästa inköp. En teaser: ett läppstift jag letat sjukt länge efter...

Kram Maria

Tisdag på I am!

Hej på er!

I dag så är jag hela dagen på vår butik I am. Maria och jag sågs i morse kl 10 för att ha ett möte med våran hårgrossist, hon kom med de nya varorna från Schwarzkopf som vi beställt. Jag skrev om de i förra veckan men uppdaterar ändå här igen:



Curl me soft.


Soft´n straight.


Självklart kan man även beställa dessa på våran webshop.

Nu ska jag och Maria gå och shoppa lite till vårat ett års jubileum som går av stapeln om en vecka. B l a tänkte vi slå till på dessa söta pallar och då den som  självklart går i rosa......



Kram Anna

Mobilrensning!

Rensade precis mobilen på lite bilder då kameran fortfarande begav sig, den är några år och har precis fått börja använda den igen då min nya kraschat totalt. Hittade lite bilder på bruduppsättningar som jag tänkte dela med mig av.



















Hittade även en bild på Maria och mig ifrån en fest för ett bra tag sen:





Som ni ser så var det väldigt festligt!!:)


Ha en trevlig kväll.


Kram Anna

Helgens jobb och lite annat!

Hej på er!

Hoppas ni alla haft en riktigt skön helg i det vackra höstvädret! Själv så har jag jobbat. I lördags så var det ett brudfölje som skulle fixas i ordning, Maria och jag var där redan kl 9 på morgonen. (Bilder kommer senare)
Efter det så var det återigen dags för veckans dansfeber. Jag gjorde dessa:



Carola, de gick vidare i panelens val så på lördag är det dags igen:)




Juryn. (Bilder lånade från tv4)


I går var jag ledig!!! Så skönt, Maria och jag var i Nacka forum och shoppade loss hela dagen. Hittade en massa fint som jag ska visa senare.

En del av er har ju frågat hur lipglosset "pink blossom" ser ut och jag har försökt ta en bild.  Och nu är det ett himla strul med att ladda upp den:(, är på gång att köpa en ny kamera och min mobilkamera är inte alls bra.
Lovar att så fort som möjligt lägga upp en.

I dag är jag på I am och pysslar med diverse saker inför vårat ett års jubileum som kommer att gå av stapeln nästa tisdag!! Självklart är alla läsare bjudna. Kl 16 startar det den 12 oktober alltså! Vi kommer att ha bra erbjudanden samt bjuda på dryck och snacks! Info om vart vi finns hittar ni här: I am.


Ha en skön dag!!

Kram Anna

Dansfeber- transfeber! :)

Så var vardagen här igen! Helgen bjöd på Dansfeber igen men även endel shopping igår. Jag och Anna tog en sväng till Nacka forum för att pigga upp våra garderober inför hösten och vintern. Vad jag köpte? Hm... det kanske ni får ta del av senare.

Nu tänkte jag faktiskt skriva om lördagen först och främst. Den startade med att vi hjälpte en gemensam vän vars syster skulle gifta sig. Så Vi svängde förbi henne innan jobbet och fixade iordning familjen innan vi åkte vidare till Kvarnholmen och studion för Dansfeber.

Tror det var Sven Melander som kallade programmet transfeber förra veckan och det stämmer ju verkligen.

Jag fick även denna gång leka lite med könsrollerna:



Roligt!

Tidigare har jag även gjort Joakim Nätterqvist till lady Gaga. (Har tyvärr ingen bra bild på det...) och Morgan Alling till Alex (tror hon heter så, karaktären alltså) i Flashdance.



Nästa vecka kommer ju alla panelens val tillbaks. Då blir det en salig röra av dansnummer. Allt från Lady gaga till Spice girls!

/Maria

Väntar och väntar och väntar.

NÄR har vintage vixen kollektionen från China Glaze tänkt komma till Sverige? Vår leverantör har inte gett oss nåt spikat datum än men nu börjar swatchar dyka upp mer och mer på nätet. Igår hade jag turen att träffa en kompis som hade köpt några av lacken från Usa och självklart frågade jag om jag fick pröva ett.





Sååå snyggt! Vill ha själv! Håller tummarna för att de behagar komma snart. Just detta är alltså Boogie.


/Maria


Vår trender 2011.

Hej!

Surfade runt lite nu på förmiddagen och hittade bilder från NY fashion week, våren 2011 beuty trends. Och ja, jag vet inte riktigt vad jag tycker men som så många gånger förr så blir jag lite tveksam först och sen efter tag så tycker jag att det är skitsnyggt. Hur som helst så är det väldigt mycket varma toner, guld, gult och orange. Mycket fokus på läppar eller ögon.Personligen så har jag lite svårt för orange, men som sagt sen står jag väl där med en massa smink i just den färgen haha... Frisyrerna där emot gillar jag skarpt, och då speciellt  Badgley Mischka och Marc Jacobs.



Milly by Michelle Smith






Rodarte




Marc Jacobs



Badgley Mischka



Oscar de la Renta




Peter som


Vad tycker ni?


Kram Anna





RSS 2.0