Oscars gala!

Hej!

Dåligt bloggande i helgen.... sorry men i bland blir det så. Lovar nu att det ska bli bättre på den fronten!

I natt var det ju så dags för årets oscars gala.



Härligt att se några av årets väl värda vinnare.



Har gottat mig ett tag nu på dagen med att titta på alla fina klänningar som valsade fram på röda mattan. Rött verkar ha varit en populär färg och är ju dessutom hett nu i vår. Hmm.....kanske ska gå och köpa mig de där röda gummistövlarna som jag suktat efter ett bra tag nu då..........


Ha en bra dag!

I morgon blir de bilder från fredagens smink på Let´s Dance.

Kram Anna

Går under jorden ett tag.

Nej, kanske inte riktigt går under jorden. Men som jag berättat tidigare kommer jag ha fullt upp närmsta dagarna. Så det här är lugnet före stormen. Vaknade halv 7 idag. Det var verkligen inte meningen. Tänkte jag skulle sova så länge som möjligt så att jag verkligen är utvilad inför helgens eskapader. Men universum ville annorlunda. Men det positiva är att jag hinner blogga innan jag ska åka till mäklaren för pappersskrivning. Sen måste jag kasta mig in i en taxi från Årsta till gärdet. (För er som inte vet så är det i andra delen av stan.) Klockan 11 ska jag vara i Årsta och jag behöver vara i studion runt kvart 11.45 för att förbereda första sminkningen som är Jessika Andersson klockan 12.15. Stressigt värre. Men ingenting är omöjligt! Sen väntar en fullspäckad dag på Let's Dance. I morgon bitti måste jag gå upp massa tidigt för att åka till lägenheten och hjälpa min far och hans polare som då redan påbörjat rivning och renovering inne i lägenheten. Pust!

Idag är första dagen på länge som ögonhuden inte påminner mer om Nevadaöknen än ett människoöga. (Tack kortisonsalvan för det!) Så jag passade på att sminka mig i hopp om att jag ska se lite piggare ut än vad jag känner mig. Självklart har jag ju gått och blivit förkyld oxå, så jag funderar på om man kan stå och sminka med papperstussar i näsborrarna...

Dessa produkter krävdes för att jag skulle se någorlunda normal ut idag:



Lite smått och gott som ni kan se.



Men ni ser ju att jag ser rätt så trött ut ändå. Tur att jobbet gjort att man är en mästare på att maskera hur man mår och hur trött man är...

Sen är det roligt att jag fått in lite spännande jobberbjudanden. Kan inte säga nåt om det. Men om det blir så måste jag pussla om mitt schema i sommar rejält. Men det är alltid förhandlingar och sånt som gör att jag inte gläds till 100% innan det verkligen är klart att jag får jobben... Något av mina projekt måste dessutom tackas nej till för att de antagligen krockar... Hm. Nu är ni nyfikna va?

/Maria

Bild från fotograferingen

Fick inte den utlovade förebilden på Pernilla men väl en bild på henne från plåtningen. De andra i gruppen var med på bilden, men eftersom jag inte känner dem eller har gjort deras smink så klippte jag helt enkelt bort dem...



Ursäkta för mitt ickebloggande idag och att jag heller inte kommer blogga speciellt mkt i helgen. Får nycklarna till min nya lägenhet i morgon så hela helgen kommer vara fullproppad av målning, renovering och flytt! Dessutom ska jag hinna med att skriva på alla bankpapper och kontrakt och sånt i morgon INNAN sminkningarna på Let's Dance. Det ska bli intressant. En annan intressant grej kommer hända i morgondagens sändning. Vet inte om det är ute i pressen vad vi ska göra så jag säger bara att det inte har gjorts i svenska Let's Dance förut...


/Maria

Vinnare i tävling!!

Godmorgon!

Vinnarna av våran tävling där vi lottar ut 2 st presentkort är:

1:a Angelica

2:a Natalie

Grattis till er säger vi här från I am.

Ha en trevlig fredag!!

Kram Anna och Maria.


Dagens make up!

Hej!

I dag så är jag på I am hela dagen, har fixat o donat lite nu samt gjort mig fin inför kvällen....man vill ju visa sig i från sin bästa sida när man ska få trevligt sällskap i kväll:)

I dag har jag använt trioskuggan " posh" i från gloMinerals.



Här tillsammans med svart ögonpenna och gloMinerals water resistant mascara.




Swatcher på skuggorna, den ljusaste syns lite dåligt.







Hoppas ni alla har en bra torsdag!!

Kram Anna

Vill ha!!!

God kväll!!

Surfar runt lite och tittar på smink, fastnade för denna:


Ur snygg tycker jag!!!  Kostar runt 60 dollar, vet dock inte vart man kan köpa den men ska forska i det kan jag lova!!!


Anna

Sluta bråka! Snälla vädret, sluta bråka. ...

mms_img72601 (MMS)

Sluta bråka! Snälla vädret, sluta bråka. Orkar faktiskt inte med det här längre. 2 halsdukar, långkalsonger, dubbla strumpor, 3 tröjor. Inte undra på att man känner sig tjock och ful. Avundas min finaste vän andreas som åker till västindien för att jobba idag. Kommer sakna dig sötis! Frusna morgonhälsningar/maria


Sminkning inför fotografering.

Sådär ja, då har jag gjort klar dagens första styling. Pernilla som var här igår från gloMinerals skulle göra en fotografering med en sångensamble hon sjunger med idag och ville ha lite smink och hårhjälp. Hade ingen kamera med mig så jag kunde inte ta ordentliga före och efterbilder med kameran, men vi tog det med hennes kamera och hon har lovat att maila dem till mig i morgon så att jag kan visa dem för er. Det jag vill visa är täckningsförmågan med gloPressed base. Pernilla har nämligen rosacea- en "hudsjukdom" (vet inte om man säger sjukdom eller åkomma...) och är i regel därför väldigt röd. Många tror inte att man kan få gloMinerals lika täckande som en flytande foundation. Men det kan man verkligen! Bara därför envisades jag med att inte använda någon concaler alls på det röda i ansiktet.

Här kommer en bild från min mobil där ni ser hur hon såg ut när jag var klar. Men som sagt bättre bilder kommer i morgon!



Blev för övrigt sjukt sugen på att gå och handla lite lancomeprodukter tack vare Annas inlägg om goodiebagen... Tack för den Anna!

/Maria

Ny Penna.

Hej!

Gjorde samma sak som Maria gjorde för ett par veckor sedan, köp minst två produkter och få en gåva på köpet!! Detta gillar vi som ni märker..... Denna gång var det Lancome som var givmilda.



Allt detta fick jag i denna söta neccesär! Parfymen luktar jättegott, tyvär har jag redan slängt kartongen som den låg i så kan inte tala om vad den heter.

Vad köpte jag då? Jo 2 st ögon pennor var av den ena heter: Bloody black cherry 05.






Den är kallt brun/lila i färgen med lite guldskimmer i. Snygg som tusan  och jag sminkade mig med den både som eyeliner och markerade under samt i ögat. Gillade resultatet men läste efteråt på pennan och då står det " Do not use inside eyes" Hmm....detta gjorde som sagt jag och jag känner ingenting konstigt än som den hypokondriker jag är........ Men det är såklart bra att veta om.




Eyeliner med pennan.
Ögonskugga: krämskugga från max factor i färgen coffe.
Mascara: gloMinerals water resistent mascara.



Här under och i ögat. Usch vilka påsar jag har i dag....och jag som är ledig... för mycket sömn i natt tror jag:)


Nu ska jag gå och hämta ut varor som jag beställt, alltid lika spännande!!!

Kram Anna

3 dagar kvar!!

3 dagar kvar på tävlingen nu!!




Anmäl er på: http://iamsthlm.blogg.se/2011/february/tavling.html#comment


LYCKA TILL!!


Är aningens rysk idag.



Idag är inte en rolig dag på I am! Fryser så att jag måste ha mössa och halsduk på mig.  Känner mig lite rysk i den... På ett bra sätt alltså! I övrigt kan jag inte visa så mkt smink. Har ett av mina favoritglanser Plum glaze från gloMinerals på mig. I övrigt bara lite pressed base och Sunkiss solpuder. Ögonhuden påminner mest om en Sharpei. (Som förvisso är en av mina favorithundraser, men inte när jag själv liknar en...)



(bild från google)

Och jag flagar så fort jag kliar lite. Vilket jag inte ska göra egentligen- jag vet. Men det är ju så skönt att få riva lite när klådan är som värst.

Det som är roligt är att vi haft möte/utbildning med Pernilla från gloMinerals idag. Har lärt mig massor om de verksamma ämnena i sminket och vad de är bra för. Fick även se det nya läppglanset som kommer till våren "live" tror det kan bli en favorit hos många faktiskt. Framför allt ser jag fram emot en ny flytande bas som ska ge en härlig lyster till huden! Men den hade hon inte själv fått prov på än så jag får vara nyfiken ett tag.

/Maria

Djuriska läppar!

Hej!

Hoppas ni alla har en bra söndag. Jag är ledig och funderar på om jag ska gå ut och bruncha eller bara stanna hemma, kylan känns ju inte speciellt lockande att gå ut i. Har nu på morgonen njutit länge av mitt morgonkaffe och fixat lite med papper och kvitton...zzzzzz, men ordning och reda  är viktigt när man har företag.


Läste en artikel i en tidning här om dagen om Konstnären Paige Thompson. Hon målar läpparna som djur.



Här en katt!



Ett bi!



Krabba, hmm undra om min kille skulle vilja kyssa mig om jag målade läpparna så??




En liten gullig räv!



Till sist min favorit pandan, gullig va? målar nog denna i stället för krabban och hoppas på en kyss:)

Kram Anna


Oerhört oeffektiv lördag.

Ligger på en madrass i tvrummet och bara slappar. Har faktiskt legat här större delen av dagen. Had a drink or two too much last night... Men det var trevligt. Jag och Anna (inte I am Anna, utan en av tjejerna som jobbar med stylingen av juryn och programledarna) hakade på gänget ut efter sändningen igår. Var inte helt pepp på det, hade inga linser och glömde att ta med mig ombytesskor. Men jag hade sjukt kul ändå, det känns i kroppen idag kan jag lova. Jag och min kompis Andreas som sov över här har legat och ojat oss hela dagen, men nu har han gått och jag lämnades ensam med en bytta Ben & Jerrys och melodifestival. Det har jag ingenting emot i detta läge!

Min kameramobil var inte alls med på noterna igår och bilderna från jobbet blev rätt kassa och suddiga, men tänkte att det kunde va kul att se ändå. Efter en snabbändring i sminkschemat så hamnade Jessika Andersson och Helena i min sminkstol. Och Isabel såklart.

Här sitter Helena och målar sina naglar:






Smög fram och tog denna bild på Figge och Jonathan. (Evelina är med i bakgrunden som ni kan se) Om ni undrar vad de tittar på till vänster om mig så har ni svaret här:



Alla vill dokumentera vad som händer om dagarna. Även Jessika. Hennes smink på lite närmare håll:



Har använt Make up A pigmenten Vinyl, Bronze Dore och Bronze, minns dock inte deras nummer. På kinderna har hon gloHighlighter och rouget paradise och papaya. Läpparna pryds av Juicy tubes nyansen Toffee som jag blandat lite med pigmentet Bronze Dore. Dagen till ära satte vi några singelfransar under ögat i ytterkant också.


Anna fixar Oksana:











Studion precis innan direktsändningen:




Nej nu ska jag titta på Mello och heja lite extra på härliga Linda Sundblad.

/Maria

Fredagsjobb och lördagsjobb!

Hej alla!

I går så var det ju återigen dags för Let´s Dance. Maria och jag var som vanligt där och sminkade. Jag jobbade bara halvdag för att Ann var ju inte där så jag hade en sminkning mindre. Jag gjorde Oksana och Charlotte:







På ögonen har jag använt pigmentskuggan "pp11 gris metall" från make up A, gloMinerals highlighter samt svart kajalpenna från mac.



(bild lånad från tv4)




Chatarina fixar Malin.




Tina.

Efter att jag sminkat klart i går så var jag på middag med några av mina väninnor, det var som alltid väldigt trevligt. Maten var god, vinet var ännu godare och klockan blev väldigt mycket innan jag kom hem och i säng..
Så i dag så är jag lite " dagen efter....

Nu sitter jag på I am och i dag så har jag sminkat mig med gloMinerals metallic smokey eye kit.




Samtliga 4 färger i paletten är använda.





Nu ska jag jobba lite igen. Ha en bra lördag allihopa!!

Kram från mig!






Anna fixar naglarna och jag slappar... :D

Haha, såg att Anna är hurtig o fixar naglarna innan hon drar till Let's Dance studion. Själv har jag som vanligt inte kommit ur morgonrocken än. Dags att sätta fart kanske? Ikväll ska vi dessutom gå ut efter sändning. (Många gör det typ varje fredag, själv har jag inte orkat följa med en enda gång än... men förra veckan bestämde vi att det skulle bli av denna vecka så jag får stå för mitt ord trots irriterade ögon.)

Dagens sminkning ser i stort sett exakt ut som gårdagens. Blev så förtjust i mitt nya röda glans så det får pryda läpparna även idag.

Förra veckan sminkade jag Malin och Helena. Enligt sminkschemat står Charlotte och Helena på tur idag. (Plus Isabell som vanligt och ett gäng grabbar..)

Mina tjejer såg ut såhär förra fredagen:

Malin i 80talsanda:



Helena som Pretty woman (Jessica hade Moulin rouge som tema)



Och själv ser jag alltså ut såhär idag:



Nej dags att leta upp en partystass och dra iväg!

Missa inte våra sminkningar ikväll på TV 4 klockan 20.00. Idag är det Oruptema.

/Maria

Nr 59 eller174.

Godmorgon!

Tänkte piffa till naglarna lite innan jag går till jobbet men hmmm vilken färg ska jag välja??



Det blev någon längst in från depend, står ingen färg på flaska men däremot 2 olika nr: 59 och 174 så jag antar att den heter de:)




Ha en fin fredag!!

Kram Anna


En vecka kvar på tävlingen!!!

En vecka kvar på tävlingen nu, klicka på länken nedan om du vill vara med i utlottningen. 2 presentkort lottas ut.









http://iamsthlm.blogg.se/2011/february/tavling.html#comment




Lycka till!!!

Röda läppar med Max Factor

Har fortfarande inte kommit utanför lägenheten idag. Sitter mest och spanar på olika heminredningssidor på internet. Letar efter en snygg tvbänk som är 110 cm. Och som helst inte kostar runt 6000 spänn... Men med tanke på att jag inte ens äger en tv så känns det inte helt bråttom.

Eftersom ögonen inte blivit mirakulöst bättre under natten (är inte så svullen längre dock...) så tänkte jag testköra ett nytt rött glans från Max Factor som jag spontanköpte häromdagen.



Först målade jag hela läpparna med min favoritläppenna. (Nr 12- Fire) Ska ni ha en röd läppenna så är det denna!



Lite halvslarvigt som ni ser...

Sen applicerade jag glosset som är ganska torrt för att va ett läppglans. (I like) Max effect gloss cube- nr 09 wild cherry heter det iaf...




Men det ger ändå en glansig yta! Jag är såhär långt mycket förtjust.

Helheten:



Ooo så irriterad och uttråkad jag såg ut på bilden... Är inte det, men det var den bilden som återgav färgen bäst i dagsljus. Ursäkta morgonrocken och det där fluffiga ljusa som står runt skallen som en risbuske. Så ser mitt hår ut när jag låter det självtorka. Men efter att jag haft i lite orofluido. (Utan det skulle det stå som en gloria...)

Om nu glanset håller måttet när jag provätit och haft det på ett tag så kommer det verkligen att bli en favvo hos mig! Kostade typ inget just nu heller. Runt 79:- har jag för mig. (På Kicks)

Nu ringde en kompis som tyckte att vi skulle fika. Bäst att jag klär på mig lite då så att jag inte öppnar i morgonrock när han kommer.

Ciao så länge!

Maria

Väntar....

Hej!

Just nu sitter jag och väntar på varor så att jag kan packa en beställning, men de kommer ju aldrig!!!!!!!! Avskyr att vänta oavsett vad det gäller det kan göra mig fullkomligt GALEN!!! De som känner mig vet hur otålig jag är....

Hur som, i dag är jag som sagt på I am och det är ingen värme här kan jag lova, ny dörr är beställd innan jul och fick precis reda på att det kommer ta 4-6 veckor innan den kommer från och med idag, eehh- ska vi behöva vänta så länge?? sa jag till snubben som var här inne.
-Jo men det tar tid vet du, sa han
-Fast jag har VÄNTAT sen innan jul nu ju!!!!! Hur jävla lång tid kan de ta att måtta och beställa, ni har ju vetat om det i 2 månader redan och hade ni gjort något direkt så hade vi ju haft dörren här nu.
- Oj nu måste jag gå, det tar som sagt 4-6 veckor.
Idiot!! ( Hoppas du halkar på vägen ut till din fula bil)


I dag har jag inte sminkat mig alls knappt:



Bara lite grund som består av pressed base i färgen honey medium. På läpparna har jag gloMinerals liquid lips i färgen "luna".



Just nu på kampanj hos oss och i vår webshop för 139:- (ord 169)


Ha en bra dag!!! Jag ska vänta vidare nu......

Kram Anna

Chokladsug av ansiktsmask.

VARNING!- Det är inte bra att använda en choklad/lermask när man är ett mensmonster...

Kampen mot min upproriska hud fortsätter och likaså testerna av olika ansiktsmasker i den billiga kategorin. Jesus vad gott den här chokladmasken luktar. Jag som får cravings så lätt när jag har mens... Grr!



20:- på Kicks. Känner inte av den något nu när den är på. Mer än att den stramar lite av att den torkar. Vi får se vad betyget blir när jag tvättar av den.

/Maria

Äntligen nyslingad.

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått min hemska utväxt slingad av min duktiga frisör Anne.





Här sitter jag glad med slingor i håret.


Dagens läppar. Japp, så var vi där igen....

mms_img72599 (MMS)

Dagens läppar. Japp, så var vi där igen. Allergisk reaktion på ögonen. Har svårt att öppna dem ordentligt, men det är annas lediga dag så jag måste åka och jobba. En hårförlängning väntar. Försöker som ni ser på koppen att pigga upp fejan lite med rosa läppar. raspberry från gloMinerals. maria


Dagens make up!

Hej!

Pigmentskuggan från makeup A som jag hade på Sigrid i fredags heter "pp 28 pable or".

I dag så sminkade jag på mig lite extra när jag kom hit till butiken.



Har jobbat tidigt i morse innan jag kom hit och kände mig lite trött och vinterblek, då funkar det ju alltid att dra på lite extra för att känna sig bättre till mods när man ska titta sig själv i spegeln...:)

Har använt trioskuggan " amethyst" och singelskuggan bamboo från gloMinerals.





Närmast fransraden kräm eyeliner "ebony".




Swatcher på trioskuggorna.



Från vänster: Bamboo, amethyst samt kräm eyelinern ebony.

Penslar från ovan: crease, smudge, eye base samt dual brow.


Ha en bra dag allihopa!

Kram Anna




Lite bilder från fredagen.

Hej!

Hoppas ni alla haft en bra och härlig helg.
Själv har jag varit ledig hela helgen och bara myst, ätit gott samt badat och druckit champagne, allt detta i ett fantastiskt trevligt sällskap med någon som jag tycker väldigt mycket om.

I fredags var det som vanligt full fart i sminket på Let´s Dance inför det sjätte programmet. Tänkte visa lite bilder därifrån:



Här håller Sigrid på att bli fin.



Här är hon färdig.



På ögonen är det en pigment skugga från make up A, har inte namnet i huvudet så återkommer med det i morgon. Den är blandat med den ljusaste grå skuggan ur smokey eye kitet från gloMinerals.

Creme eyeliner från gloMinerals samt läppstiftet i färgen raspberry också från gloMinerals.





Ann och Figge.



Tony och Jonathan.


Hoppas ni alla har en fin alla hjärtans dag♥♥♥

Kram Anna

Minnen från jobbet del 5.

Det var längesen jag delade med mig av ett jobbminne nu. Dagens minne har inte så mycket med smink att göra, men är ändå ett sånt minne jag alltid kommer minnas med värme i hjärtat.

Det var i somras när Victoria och Daniel gifte sig. Jag jobbade i Kungsan med en direktsänd konsert i deras ära som gick på TV 4. Det var stressigt och svettigt i sminklogen och det var sällan vi fick en paus. Men vid nåt tillfälle fick jag en liten break och gick ut för att ta några bloss (ja dåligt jag vet...) och njuta av solen. Jag var av någon anledning lite låg och satt uppkrupen på en bänk i skräddarställning. Stefan i gruppen Gentlemen (jag har jobbat med Stefan endel förut bl.a. på Singing bee) kom fram och började snacka lite, han vet att jag gillar deras "When we danced"  och började sjunga just på den låten och snart hade jag alla 3 gentlemen runt mig som sjöng så fint i stämmor bara för mig. Det är såna tillfällen som verkligen gör en glad!

Det är en grymt fin låt. Här är den från deras releaseparty. Lyssna och njut!



/Maria

EOTD- Lila

Efter att jag tvättat bort ansiktsmasken och tagit ett bad gick jag direkt tillbaks till sängen där jag fortfarande är kvar. :) Har i alla fall kommit så långt att jag sminkat mig idag. En superlätt sminkning med två skuggor (båda från Make up A)





Borde gå ut på stan idag för att leta färgprover till min lägenhet, men jag tror inte att jag orkar med det. Dessutom vill jag vänta tills efter tisdag då jag ska dit och mäta lite. Bättre att ta det då när jag har en fräsch bild i huvudet om hur den ser ut.

Annars händer inte så mkt idag. Tänkte städa lite och fundera ut vad vi ska äta ikväll. Andreas som är min och Maddes vän tillika en väldigt duktig kock kommer och hänger med oss ikväll och har även lovat att laga mat till oss. Yay! Fast han sa att jag var tvungen att bestämma vad vi ska äta och det står helt still i skallen... Någon som har några mattips? Jag äter inte kött, men fisk och skaldjur...

/Maria


Ansiktsmask i sängen.

God morgon!

Jag startar söndagen med en ansiktsmask i sängen. Gick förbi kicks i fredags påväg till jobbet och såg att de hade köp 3 betala för 2 erbjudande på "portionsförpackningar" med ansiktsmasker. Så jag köpte några för att testa.




Idag testas alltså Formula 10.0.6- Pores be pure. Skin clarifying Mud mask. 20:- på Kicks alltså. 
Jag gillar när man känner att masker jobbar med huden. Och nånting händer verkligen här, för LORD vad det känns! Får se hur huden ser ut och känns när jag tvättar av den sen.

Nu ska jag snart springa och tvätta av den. Hörs senare under dagen!

/Maria


Bröllopsgästsminkning.

Är nyss hemkommen från I am och väntar på att pizzabudet ska komma. (Faktiskt inte alls speciellt sugen, men Madde ville ha och jag orkade inte fixa nån annan mat...)

Tänkte att jag skulle visa bild på Anna som jag sminkade idag för att hon skulle gå på bröllop.

Såhär blev hennes sminkning:



Foundation: Pressed base-golden medium
Ögonskuggor: Mermaid, gloSmoky eyekit
Eyeliner: Liquid eyeliner- black
Rouge: Papaya samt Sunkiss
Läppar: Peony
Kajal i ögat: Twilight blue

Samtliga produkter från gloMinerals

Gjorde en liten uppsättning på henne oxå som ser ut såhär bakifrån:



Hoppas hon har en sjukt nice kväll på bröllopet!

/Maria


Lördagslooken.

God morgon alla fina!

Vaknade tidigt i morse, skönt med tanke på att jag var rätt trött efter gårdagens sändning och trodde nog att jag skulle sova rätt länge. Så då hade jag tid att sminka mig och testa några nya färger från Make up A. Ville ha lite mer smink idag i hopp om att det kan pigga upp mig lite. Är fortfarande i en period då jag mest känner mig grå och trist och rätt... osynlig om ni förstår vad jag menar. Så det blev en sotning i blågrönsvart...





Dessa ögonskuggor har jag använt: (och ett rouge)



Vet inte om namnen syns ordentligt, men vi testar:



Nja, några namn syns kanske inte så bra, men vissa av dem iaf.

Detta är de övriga produkterna:



Tänkte att jag skulle hålla mig ifrån gloMinerals för och använda andra produkter för ovanlighetens skull, men vissa grejer är jag så hårt beroende av så vissa fick vara med ändå...

Foundation: Dior Nude- 010 och 023
Concealer: gloMinerals under eye concealer- golden
Ögonskuggsprimer: gloMinerals- Lidprimer
Mascara: Clinique high impact mascara- Black
Ögonpenna: gloMinerals- Twilight blue
Solpuder: gloMinerals- Sunkiss  (mest beroendeframkallande av alla...)
Ögonbryn- gloMinerals Browcollection- brown

Nu ska jag försöka hitta lite kläder att sätta på mig och åka iväg till I am där en festsminkning och hårstyling väntar. Samt färgning av ögonbryn och fransar på en annan kund. Samt packa lite webshopbeställningar och förhoppningsvis hjälpa några kunder. Om ni har vägarna förbi är ni hjärtligt välkomna att titta förbi och snacka lite smink. Ringvägen 116, Södermalm. (Stockholm)

/Maria


Snöoväder i stockholm. Undrar hur sminket ...

mms_img25388 (MMS)

Snöoväder i stockholm. Undrar hur sminket ser ut när jag kommer tilljobbet.


Reakap!

Godmorgon!

Ja i dag så var det ingen vacker syn jag blev mött av när jag slog upp mina ögon.( Menar förstås vädret då för sällskapet i sängen är alltid en trevlig syn att slå upp ögonen till....)


Huuuuu



Huuu igen:(

Hur som, i dag är det fredag och det är lika med Let´s Dance igen. Program nr 6 är det idag.

I går så passade jag på att göra ett reakap på vägen hem. Kul när något man spanat in tidigare kommer på rea.



En grön stickad klänning från Åhle´ns. Fick den för 199 kr!!! Den kommer värma skönt i dag den..


Hoppas ni alla får en underbar fredag, återkommer som vanligt med bilder i från dagens jobb.

Glöm inte att anmäla er till vår tävling:http://iamsthlm.blogg.se/?tmp=11090502



Kram Anna

Tävling!

TÄVLINGSDAGS!!


Vi har beslutat att ha en tävling här på I am!!!


Vi lottar ut 2 stycken presentkort a´ 300 kr och 200 kr.




Presentkorten kan antingen användas i vår butik eller på vår webshop


Allt du behöver göra är att anmäla dig i kommentatorsfältet, länkar du dessutom till oss i bloggen så får 2 lotter i tävlingen.

Tävlingen avslutas den 24 februari.

LYCKA TILL!!

KRAM ANNA OCH MARIA.


Positivt överaskad.

I dag har jag sminkat mig med ögonskuggan " spice" från gloMinerals, vi har haft den inne sen vi startade butiken men har aldrig varit direkt sugen på att testa den då färgen inte har fallit mig i smaken. Men i dag så tänkte jag att nu ska den testas.



Måste erkänna att jag blev positivt överaskad, gillar färgen skarpt!!!





Spice alltså från globlinjen och nedåt sen färgen " kona" i ytterkant för att få ett "djup", pennan black/brown närmast fransarna och glo lipgloss i färgen " naked " på läpparna.




Från vänster: spice och kona.


Ha en bra dag!!

Kram Anna

Svart/silversminkningar.

Ah, satt och skrev en massa och sen råkade jag komma åt nåt så datorn startade om och *poff* så var allt borta! Bra Maria! Det visar mest hur trött jag är idag. Men men... Skulle egentligen vara ledig idag, men Ina som jag sminkade igår behövde hjälp idag oxå så jag pallrade mig till jobbet även idag. Idag sminkade jag dessutom Chris o Natalie som oxå skulle vara med på bilderna idag.

Kan inte hålla mig utan visar sminkningarna i sin helhet idag. Alla 3 ska ha samma känsla, men ändå med olika karaktärer. (Det var min tanke iaf)

Här har ni min fina vän Chris:



Och Natalie:



N hade lite beslutssvårigheter med vad hon skulle göra med håret så jag gjorde en snabbfix av det. (Jag skulle inte fixa håren egentligen...)

Och här är mina fina dansare tillsammans när N's hår är fixat:



Och så har vi då Ina som är frontperson på bilderna. Ville inte göra henne för utfreakad, men ändå att hon behåller känslan som de andra två har i sminket. Så hon blev såhär:





Är ju inte med i studion när de plåtar, men det blir säkert skitbra bilder!

Nu ska jag sätta mig med lite pappersarbete... Yay! Min favvosyssla! Sen blir det middag i kväll med Helena. Ska bli vansinnigt trevligt!

/Maria

Dagens make och svar på frågor!

Hej!

Tänkte börja med att svara på ett par frågor:

Josephine: Jag har gått på make up institute för 9 år sedan och efter det så fick jag jobb som lärling på ett tv program.

Ting: Färgerna du undrar över heter:



Detta är den ordning du såg dem i på bilden.

Här kommer swatcher på Tawny medium och chestnut light:



Från vänster: chestnut light och tawny medium.


Har även sminkat mig i dag och tänkte visa vad jag använt:



Här har jag grundat med ögonprimer, gloMinerals eyeshadow i färgen seashell samt pennan deep olive även den
från gloMinerals.



 

Ögonskugga linen från gloMinerals från globlinjen och nedemot fransraden. Finns just nu på rea i webshopen för 139 kr.
(vet att min ögonfrans håller på att falla av......ska fylla på med fransar nästa vecka)



Här är produkterna.


Ha en fortsatt bra dag.

Kram Anna












Swatch- läppar från Clinique

För ett tag sen köpte jag cliniqueprodukter och fick med en bonuspresent. En av de produkterna var ett läppstift som jag prövat idag:

Clinique- high impact spf 15- Rosette (Nr 17)



En helt ok färg, vardagsfeg kanske men helt ok om man vill ha färg men inte vill gå "all in" med rött eller knallrosa.

/Maria

Tidigt jobb.

Idag var jag tidigt på I am. Hade en sminkning inför en fotografering på en gammal bekant till mig som ska lanseras snart.

Visar inte hela sminkningen nu, det får ni se när jag får bilderna från fotografen. Men hennes ögonsminkning blev såhär:



Inte den bästa bilden... men man ser ju lite i alla fall. Har gjort en sotning i blå/turkos/grå. Blev rätt bra om jag får säga det själv.

/Maria

Min första manikyr.

Idag hade Margota lite tid över mellan kunderna så hon passade på att leka lite med mina naglar och jag fick samtidigt en rejäl filning och polering av naglarna vilket jag faktiskt aldrig fått förut i hela mitt liv! Har alltid gjort det själv. Men gud så skönt och trevligt det var! Vilken skillnad det blir med lite polering.Nu hann hon inte dra ner nagelbanden och sånt, men det blev ändå en rejäl förbättring.

Den ofixade handen:



Polerade och fina:



Sen lackades de, blingades till med lite nån glittervariant i större version och för första gången har jag ett lager gela över för att blinget ska sitta kvar:



Trevligt att bli lite ompysslad när man är van att pyssla om andra.

/Maria

Dagens make.

Godmorgon!

I dag är det inge vidare väder, huuu ingen lust alls att kliva ur sängen....Men nu är det gjort och snart ska jag i väg till I am för att spendera dagen där tillsammans med Maria.
 
Dagens make på ögonen består av max factors krämskugga "masterpiece" i färgen coffee.





 Gillar den skarpt då den är så lätt och smidig att lägga på.



Här all natural...dvs inge smink alls.




Grundat med gloMinerals lidprimer (som är en ögonprimer), en ljus skugga från make up A och lagt på krämskuggan i ytterkant, upp mot globlinje och inåt.



Färdigt!! Nu med grund, rouge samt ögon pennan Black/brown från gloMinerals som jag lagt närmast fransraden.

Här är alla produkter jag använt på ögonen:




Ha en bra tisdag!!

Kram Anna

Dagens smink- Lila ögon

Tror jag glömde min hjärna i sängen i morse. Först inser jag när jag ska köpa lunch och ta med till butiken att jag glömt mitt kort hemma... (Som tur var hade jag lite kontanter.) Sen glömmer jag att gå av tunnelbanan i Skanstull!! Bara att gå av tåget och åka tillbaks med andra ord. Men hann ändå till jobbet och dricka lite kaffe innan min första behandling/kund som var klockan 11 när vi öppnar.

Idag hade jag egentligen ingen jättelust att sminka mig. Men var ändå nyfiken på ett lila pigment som jag köpte i fredags. Så dagens ögonskugga är just därför lila...




Syns inte såväl på bilden men här kommer en swatch på pigmentet i sig:




Idag har jag lagt pigmentet med torr pensel.

Använda produkter: (grunden o concealern är som oftast från gloMinerals...)

Ögonskugga: Make up A- PP 16 Violet samt glominerals- silver mist
Eyeliner: Face- cake eyeliner black
Rouge/shading: gloBronze- Sunkiss
Läppglans: GloMinerals- Romance
Bryn- gloBrow collection- brown.


Nu ska jag passa på att käka lite innan jag måste förbereda mig inför en sminkning/hårstyling.

/Maria

Tävlingstips!

Tipsar om att Makeuponista har en tävling där man kan vinna presentkort på eleven.se just nu!

Jag vill vara med och tävla vill du?

Helgens slitgöra+ fler bilder från i fredags.

Oh lord vad jag är trött just nu! Min helg har gått i lådornas tecken. Med lådor menar jag alltså flyttlådor...



Hur mycket kan man egentligen samla på sig under åren? Tycker själv inte att jag är en hamster när det gäller prylar men antalet flyttlådor vittnar om motsatsen tyvärr. Ändå samlade jag ihop 2 stora sopsäckar som ska lämnas till klädinsamling och huuuur mycket skit som helst som vi åkt till soptippen med.

Piggar upp söndagskvällen med lite fler bilder från Fredagens Let's dance.


Anna fixar vackra Ann Wilson inför kvällen:



Även Lotta fick massa lockar inför samban:



I sminket händer det alltid nåt, här övar Figge några av sina moves inne hos oss:



Anna fixar Jessica:




Som såg ut såhär i närbild:




Sen måste jag även visa en bild på Maria eftersom hon var så sjukt snygg i sin lilla "mössa":




Ha en fortsatt trevlig kväll (om ni nu haft en trevlig kväll innan...)

/M


Godmorgon soliga söndag!!!!

Hej alla!

I dag tog jag en låååååång sovmorgon, vaknade först vid 11 tiden....hmmm inte så bra egentligen med tanke på att jag ska upp alldeles för tidigt i morgon för att jobba gomorron sverige....

Tänkte sparka i gång mig själv med en härlig promenad i solskenet nu.





Ha en bra start på denna härliga dag!!

Kram Anna

Samba afton!!

Hej!

Hoppas ni alla haft en  härlig och bra lördag!
Tänkte fylla på med lite fler bilder i från gårdagens Let´s Dance. Ni som tittade vet ju att det var samba afton för samtliga par.

Tog som sagt lite bilder backstage:



Jag gjorde Jessica.

Ögonskuggor: gloMinerelas smokey eyekit, make up A pigment, bronze och gold.
Kajalpenna: Mac, svart.
Grund: gloMinerals pressed base honey medium.
Rouge: gloMinerals innocent.
Läppar: kommer inte i håg vad det heter men det kommer från too faced.




och Oksana.



Ögonskugga: gloMinerals smokey eye kit.
Ögon penna: gloMinerals platinum.
Grund: gloMinerals pressed base honey medium.
Rouge: gloMinerals rosebud
Läppar: Penna gloMinerals sherbet, läppstift gloMinerals vixen och raspberry.





Min sminkplats.




Ann





Tina får hårfix av Mia.








Maria fixar Sigrid.








Och det blev ursnyggt tycker jag!!!






Figge blir snyggare!!



Grymma Stefan som fixar alla kläderna!!!






Ha en fortsatt trevlig kväll!!!


Kram Anna

Eotd- bronze PP 18

Godmorgon alla fina!

Vaknade lite för tidigt mot vad jag hade tänkt idag. Somnade inte förrän halv 2 snåret och eftersom jag har en rätt hård helg framför mig med flyttpackning så tänkte jag nog försöka sova rätt länge, men det tyckte inte min kropp. Vaknade 8... Nåja, nu har jag duschat och slängt på mig lite smink. Tänkte visa Make up As lösa pigment Bronze (PP 18) som jag hyllade så igår. I övrigt orkar jag inte sminka mig speciellt noga- what's the point liksom... Ska ändå bara svettas och packa hela dagen.






Pigment är rätt svåra att göra rättvisa på foto. Skimret och djupet kommer inte riktigt fram ordentligt. Men hoppas ni får ett hum om hur den ser ut. Det enda jag gjorde var att lägga en skimrig ljus basfärg över hela locket och sen duttade dit pigmentet med fuktad pensel. En eyeliner och mascara på det så var jag fit for fight sen. Tog mig ca 3 minuter. Men som ni ser så har jag å andra sidan inte ens kammat eller fyllt i ögonbrynen.

Nu är det dags att klä på sig och dra ut till huset för packning och uppdelning av saker.

Ha en trevlig helg!

Maria

Bildkavalkad från Let's Dance (långt inlägg)

Sådär ja då var en lååång dag avklarad i studion. Satan vad jag är trött i benen! Just sambadagen brukar vara lite extra stressig pga alla lockiga hår och idag var verkligen inget undantag kan jag lova! Men det tar lite tid att varva ner efter en sändning och eftersom jag bangade att gå ut (ja jag är tråkig- jag vet!!) så kan jag lika gärna visa er lite bakom kulissernabilder från dagen.

Fick en sjukt glad överaskning när jag kom till sminklogen och Mia (som är huvudansvarig för oss sminköser) berättade att hon tagit med lite av sitt lager av Make up A produkter som vi fick köpa om vi ville. Åh vad jag plockade på mig. bl.a 10 lösa pigmentskuggor, några pressade skuggor och lite annat smått och gott. Så ni kan ju gissa vad jag sminkat med idag! Just det- lösa pigment!



Idag sminkade jag Malin: (på bilden är inte håret klart än, gör sällan klart lockiga/vågiga hår förrän efter genrepet för att de inte ska hänga ut sig för mycket)



Sminket syns inte så väl på bilden men jag hade en ganska tjock knallblå eyeliner på ögonen samt en av pigmenten från Make up A på ögonen (Sunny beige- en av de pigmenten jag verkligen saknat sen mitt tog slut för typ 2 år sen. Läpparna pryddes av ett knalorange läppstift från Face. Jag är ledsen att jag inte kommer ihåg några namn just nu, men jag är lite för trött i skallen.

I min stol hittades även Jonathan. Där ville jag själv vara med på bild!



Sigrid hann även sitta ner en sväng och få sminket fixat och håret lockat.


 
Där ser ni även vart hårgrejen jag visade tidigare idag (igår för klockan är över 12) hamnade. Klippte dock ner den lite...



Åter igen... Pigment från Make up A...(2 eller 3 olika) samt den svarta skuggan i gloSmokey eye kit.

Hann även med Isabel i juryn. Hon såg ut såhär idag:



Hon tyckte själv att hon såg sur ut på bilden så jag tog även en glad bild: (Visar ändå den sura bilden för jag tyckte den var fin)



Isabel har ett piment på ögonen som jag känner kommer bli en storfavorit framöver- Bronze. Har förresten tagit med pigmenten jag köpte hem så jag kan visa dem för er i veckan.

Avslutar dagens inlägg med en fin bild på Emelie som har tv 4as websändningar från Let's Dance och Andreas Weise:



Visar fler bilder senare i helgen/veckan. Det blir så sjukt långt inlägg annars. Plus att jag behöver sova nu.

kram på er

Maria

Anna passar på att smycka sig inför kvälle...

mms_img74240 (MMS)

Anna passar på att smycka sig inför kvällen. Vet dock inte om jag tycker att det är hennes look.


Den här lilla grejen tänkte jag försöka an...

mms_img74239 (MMS)

Den här lilla grejen tänkte jag försöka använda i en uppsättning idag. Kan nog bli rätt coolt! Maria


Fredag hela veckan- dagens smink.

God morgon!

Så var det fredag igen. Veckorna går så sjukt snabbt, var jag inte nyss i Let's Dance studion? I vilket fall som helst så är det dags igen. Idag ska det dansas samba! Det brukar vara en riktig färgfest med stora hår, glitter och fransiga kläder. En av de roligaste veckorna på hela säsongen enligt mig!

Jag själv är aningens mer nedtonad i sminkningen idag. (I alla fall om man jämför med igår.)



Hm, ursäkta morgonrocken... jag har liksom inte orkat klä på mig än.

Här är dagens skörd av produkter jag använt till detta:



Grunden missade jag tydligen att fota men det är iaf gloPressed base- golden light.

Annars har jag använt:

Solpuder: gloBronze- Sunkiss
Rouge: gloMinerals- Lilac silk samt gloCheek sheen
Ögonskuggor: Dior- Irridecent leather (Bästa skuggfärgerna ever!)
Eyeliner: Make up A- cake eyeliner deep purple (ville ha en mjukare färg än svart)
Concealer: gloMinerals- under eye golden
Mascara: gloWater resistant mascara- black
Ögonbryn: gloBrow collection- brown
Läppglans: gloGloss- Nude (Nu vet jag inte om den är så nude... konstigt namn men den är väldigt fin.)

Nej, jag får väl försöka hitta något att sätta på mig idag. Är rätt säker på att produktionen inte skulle gilla om jag kom i min morgonrock. Men den är ju så skööööööön!  (Tack mamma och pappa för den sköna julklappen!)


Får se om jag hinner mobilblogga nåt idag. Annars hörs vi till veckan, jag ska ut till mitt kära ex hela helgen för att börja flyttpacka mina saker. Så jag kanske inte hinner blogga då. Men Anna berättar säkert vad hon gör i helgen.

Trevlig helg!

/Maria


EOTD- Blågrå sotning.

Sådär, då var jag på plats på I am och redo för dagen här. Hoppas jag hinner blogga innan min första behandling/kund kommer...

Idag kände jag för lite mer ögonmake så jag swatchar vidare i min lilla sminkväska och valet föll idag på en palett från gloMinerals.



Paletten finns tyvärr inte till salu i Sverige, men vi hoppas att de ska ta sitt förnuft till fånga och börja sälja den för färgerna är faktiskt väldigt fina! Idag har jag samtliga 4 översta färger på ögonenen. Deras namn har jag glömt att kolla men det är bara den längst ut till vänster som finns i singelskugga (Linen).





Ni får bara se ögonen idag. Känner mig annars rätt ful och "vrakig". Men men, det är nog förkylningen som satt sina spår . Förhoppningsvis går min negativa syn på mig själv och mitt utseende över snart. 

/Maria 

Om jag kommer ihåg/hinner kan jag berätta senare vart jag fått paletten ifrån...

Körslaget 2011!

Så var det officiellt! Körslaget drar igång igen och körledarna är officiella. Bye bye lediga lördagar! ;) (Som om jag skulle ha något emot det...)

Körslaget är alltid roligt att jobba med. Massa glada människor överallt och dessutom får jag jobba med finaste Jenny! Ja, Mia är med oxå, men henne ser jag oftare (bl.a på Let's Dance varje fredag). Jenny och jag gjorde Så mycket bättre tillsammans i somras/höstas och hon är en av de bästa sminköserna jag känner till och dessutom en mycket god vän. Yay!!!

Årets körledare är iaf:

Ann-Louise Hansson
Gabriel Fors
Casper från Arvingarna
Jasmine Kara
Andreas Jonsson
Lisa Miskovsky
Jacob från The Poodles.

Låter som en rolig blandning tycker jag!

Nu ska jag klä mig och åka till I am. Bild på dagens sminkning kommer senare. Idag kör jag på sotiga ögon i blågrått!

/Maria


Tassels.

Fick en " tassel" i julklapp av min lillasyster, hon hade köpt den bara för hon vet vilket stort fan av Maria Montazami jag är. Först så visste jag inte riktigt vad jag tyckte om den, men när jag kom hem efter julfirandet och den kom på plats så älskar jag den!!! Tänker dock inte belamra hela mitt hem med dem som Maria gjort:)



Här är den!!




Nu hänger den i min läshörna:




Funderar på om jag inte ska ta och köpa en rosa som vi kan ha på I am.....:)






Hoppas ni alla har en härlig dag i solen!!

Kram Anna


Enkel ögonsminkning.

God morgon! Eller ja... god lunch kanske. Kom precis till I am, det är min tur att ta över rodret här efter mina två dagar ledighet. Så jag börjar dagen med att blogga lite om dagens ögonsminkning.

Somnade sent och fick således inte så många timmars sömn så därför fick det bli en väldigt enkel sminkning idag. Har bara använt två färger. No money no honey (overshadow) från the Balm och ... hm... sable... nånting från Mac. Kollar det senare när jag kommer hem...





Sjukt enkel sminkning. Ingen eyeliner, bara mascara (gloWater resistant mascara- black) Mac skuggan över hela locket, sen no money, no honey över den i inre ögonvrån en bit in för att ljusa upp och för skimrets skull. Det behöver inte alltid vara så komplicerat!

Nu får jag snart min första kund för dagen. Färgning och formning av bryn står på schemat!

/Maria

För övrigt så blev jag så glad när jag gick till jobbet idag och Stockholm badade i solljus! Lovely!

Godmorgon.

Godmorgon.

I dag är jag ledig, börjar dagen med:



En stor kopp java, det är livets dryck det:) I alla fall på morgonen...


Godnatt.

Nu är det godnatt för min del. Mitt boktips är:

 

Denna fantastiskt bra och roliga bok!! Om ni inte redan läst den så kan jag varmt rekomendera att göra det.

Sov gott!!

Kram Anna

Smokey eyes i svart vs brunmetallic.

Sotade ögon är ju alltid sånt som kunderna vill lära sig att göra själva och med rätt produkter och lite övning  så är det inte så svårt att få till.

gloMinerals har 2 st smokey eye kit ett i svart som heter just " smokey eye" och ett i brun metallic som heter "gloMetallic".



De kostar 445 kr och finns att köpa här






Bild tagen i butiken.



Bild tagen i dagsljus.

Dessutom så följer det med en guide som steg för steg visar hur du ska göra dina "smokey eyes". Praktiskt och populärt hos många av våra kunder. Tyvär så följer den bara med i det svarta kittet.






Penslar som jag tycker är bra att använda är:



eye base, för att lägga samt highlighta den ljusa skuggan. 
eye contour, för att lägga skugga från globlinje och ned mot fransraden samt att sudda ut kanter med.
smudge, för att lägga eyeliner närmast fransraden samt för att markera med under ögat.

Penslarna är från gloMinerals och kostar 299 resp 199 kr.

Lycka till.

Anna


Fina naglar, städning och reklamblad.

Hej!

I dag är jag på I am och pysslar med lite av varje. Har skrivit ut nya reklamblad om sminkkurser som vi ska skicka ut till olika företag. Vi gör ju redan en del sådana och nu känner vi att vi vill göra ännu fler!!



Många kuvert blev det.



En fick hamna i ramen till skyltfönstret.


Sen städade jag alla hyllor i butiksdelen, allt plockades bort och torkades rent.









Rent och fint blev det:)




Vårat skyltfönster.


Nu har Margota precis målat mina naglar. Färgen heter bordeaux och märket är mavala.



Jag har ju haft gelenaglar ett bra tag men tröttnade på de strax innan jul så de är ju inte så långa nu längre.


Kram Anna

Dagens smink: bort med förkylningen!

Sådär ja... så har man sminkat sig för första gången på flera dagar. Det är rätt sjukt egentligen, att man kan fejka sig till att känna sig friskare bara med hjälp av smink.

Dagens skuggor blev dessa:



En palett från det franska märket Make up A. (Det är refillskuggor som man själv sätter ihop.)



Har använt samtliga skuggor i paletten.


Helhetsbild utan glasögon:



Och med:



Swatcher på skuggorna:




Samtliga använda produkter:




Foundation: Dior Nude
Solpuder: gloBronze- Sunkiss
Ögonbryn: gloBrow collection- Brown
Eyeliner: Face cake eyeliner- black.
Rouge: gloMinerals- Lilac silk
Läppglans: gloLiquid lips- Luna
Mascara: Clinique high impact mascara- black.

Nu ska jag masa mig iväg till affären för att handla lite mat... Har typ ingenting hemma!

Hoppas ni har en skön start på februari!

Kram
Maria

Dagens projekt: Ögonbryn!

Mina ögonbryn har varit på utväxt ett tag. (Delvis pga lathet, men även pga en felplockning när jag var stressad i julas...) nu var det verkligen dags att ta tag i eländet! Speciellt eftersom den behandling jag oftast gör på I am är just att färga och forma bryn...

Såhär trist var det innan:



Blonda spretiga oplockade bryn... inte roligt!

Efteråt blev det lite bättre, trots sjukt dåligt ljus i både badrummet och sovrummet. (Sprang runt i lägenheten för att försöka hitta ett dugligt ljus, gick sådär...)



Det är några småhår och detaljer jag måste fixa när jag kommer till butiken i morgon och har bättre ljus igen. Men ändå en betydlig förbättring! Ögonbryn gör så mycket för hela ansiktet och kan verkligen lyfta hela utseendet.

Nu ska jag slänga på mig lite smink, är trött på att vara sjuk och osminkad. Ska börja gå igenom mina skuggor som jag visade igår så ni får se hur de ser ut på. Idag tror jag det blir paletten från Make up A!

/Maria

RSS 2.0