Shrek i tvättstugan.



Neeej! Min favoritansiktsmask är slut! Purifying clay masque från Exuviance... jag som är så fattig just nu! Tur att jag har fler alternativ hemma, för jag måste verkligen ta hand om min hud just nu. Den gör totaluppror mot mig!

För övrigt är jag tacksam att jag inte mötte några grannar när jag sprang ner till tvättstugan för att hämta tvätten i min nya fina gröna ansiktsfärg. Jag är inte den blyga typen men lite jobbigt hade jag nog tyckt att det skulle va ändå...
Nu ska jag gå och skölja bort den här. Det börjar strama rejält i fejan! 

Maria


Ledig helg och förlorat hår....

Hej!

Hoppas ni alla haft en skön och härlig helg!

Själv var ju som bekant ledig och det var precis vad jag behövde. Åkte ut till Blidö på lördagen med mitt " trevliga sällskap" från fredagen. Solen sken och det var ett härligt vinterväder. Hade lätt kunnat stanna ett par dagar till, men plikten kallade redan kl 5 i morse....
Tog lite härliga vinterbilder:





Lilla söta stugan som vi bodde i.









Solnedgång över isen..

I dag har jag jobbat på gomorron Sverige och nu sitter jag i butiken och har precis tagit ur min hårförlängning....känns sådär kan jag säga att bli tunnhårig igen:(



Mitt hår i en klump på golvet och jag med en klump i halsen....* snyft*









Nåväl!! Det blev ju ganska så hyfsat när jag "tuppat" och fixat till det lite, väntar ivrigt just nu på att min frisör Anne ska ringa upp mig så jag kan boka in en tid för slingor och klipp!!! Sen kommer det nog att kännas lite bättre..

Kram Anna



Min privata sminkväska.

Idag fortsätter vi rundvandringen i min privata samling av produkter och tittar närmare på min sminkväska.



Många tror nog att vi sminköser har en sjuk samling av smink hemma, men jag är rätt tråkig när det kommer till att sminka mig själv och har därför heller inte så mycket smink. (Har lite mer i lådor och sånt, speciellt borta i huset som inte fick följa med hit till lägenheten, men det kommer när jag flyttar "på riktigt" sen. Det här sminket är det jag använder frekvent...



Mina "basprodukter".
-Dior Nude i två nyanser. Använder ytterst sällan flytande foundation, men för tillfället är min hud så sjukt störd så det har faktiskt varit lite mer vanligt förekommande sista tiden. Och Nude är den bästa flytande jag prövat...
-gloMinerals pressed base i färgen golden light. (Kameran förställde nog färgerna lite, för sådär mörk är den inte i verkligheten.
-gloLidPrimer- ett verkligt måste! Med långa svettiga studiodagar sitter inte skuggan hela dagen annars...
-gloConcealer under eye i färgen golden.
-gloBronze- Sunkiss. Mitt absoluta favorit solpuder.



Mina ögonskuggor. Orkar inte namnge alla just nu, men som ni kanske ser så är det ett urval av gloMinerals, Dior, Make up A, en liten Maybellineskugga samt en overshadow från the Balm (som i ärlighetens namn inte är så sjukt bra, men väldigt snygg.)



Rougerna är inte så många. 3 st från gloMinerals, 2 från Mac. Och som ni kan se gillar jag den rosiga stilen. Markerar och shadar gör jag alltid med solpuder. (På mig själv alltså...)


 
Lite blandade produkter för ögon/ögonbryn.,,
Face cake eyeliner- Blir ordentligt svart, men har en tendens att falla ner i små svarta prickar under dagen.
Lila cake eyeliner från Make up A.
Några ögonpennor från gloMinerals (Insåg idag att jag inte äger nån svart kajal sen jag lånade ut min svarta till sminkväskan innan jul... måste därför inhandlas...)
2 mascaror- gloWater resistant och den lilla söta jag fick från cliniques bonuspaket häromdagen, men som jag inte testat än...
Och brynskuggorna från gloMinerals som är min all time favvis såklart!

Sen är det läppgrejerna som är det jag i särklass köper mest av till mig själv. Detta är de som låg i sin lilla låda i mitt sovrum. Sen finns det en rad andra som är utspridda i väskor och i fickor...





Swatcher på produkterna finns delvis tidigare i bloggen, men jag ska vara bättre på att visa mina favoritprodukter framöver. Kan dock säga att pinup balm burken som ligger överst på sista bilden INTE är en favorit. Den är bara kvar för att den är söt. Men den ger mig verkligen ingenting när jag använder den.

Bäst att återgå till städandet som verkligen tar lång tid idag när jag är förkyld till tusen och knappt kan andas, men det måste göras. Sen ska jag roa mig med att tvätta kläder i kväll. Men skönt att starta veckan så. Älskar att somna nyduschad i rena sängkläder i ett nystädat rum.

Ta hand om er!

Maria

Välkommen till vårt badrum.

Idag tänkte jag visa mitt och Maddes badrum. Hur många produkter finns det egentligen i ett rum när 2 tjejer bor ihop? Hyffsat många ändå...

På badkarskanten hittar man:




Diverse schampon, inpackningar, skrubbar, rengöringar osv i alla prisklasser.

Bredvid badkaret står ett litet bord med sånt som inte får plats på kanten.



Sen har vi badrumsskåpet. (Visar bara min del eftersom jag inte kollat med Madde om det är ok att jag fläker ut hennes liv på internet...)



Hylla för hylla:



Lite smått och gott. Mest ansiktskrämer och masker, men även mitt favorittorrschampo visar sin gula kork i bakgrunden. (Kisby)



Parfymer och "hygienprodukter" på nästa hylla...



Längst ner är en blandning av allt möjligt.  (Hoppas ryktet om att Victorias secret ska komma till sverige är sant, med tanke på att jag bara har halva flaskan av pure seduction kvar...)

Vi hoppar en meter till höger där vi hittar ytterligare hyllor med produkter.



Vet inte riktigt vad nagellacken gör där, de har egentligen en egen låda i mitt sovrum... Men det är nog de lacken jag använt sista tiden som råkat hamna där... Den svarta necessären är min privata sminkväska. Har inte så mycket smink privat, jag sminkar mig inte så mkt själv. Så jag har mest mina absoluta favoriter hemma. Sen har jag ju min stora sminkväska i jobbet där jag har hur många färger som helst... Men jag tror vi tittar närmare på mitt smink någon annan dag, annars blir detta inlägg alldeles för långt.


Sista bilden för idag är min lilla låda där jag har lite allt möjligt i. Mest hårgrejer och sånt. Sen har jag även några lådor i sovrummet. Bl.a. med mina läppglans och stift. Men det sparar jag oxå till en annan dag.




Snart ska jag ju flytta till min nya lägenhet, får se om jag kanske ska rensa ur lite då. När man går igenom saker såhär så inser iaf jag att det är rätt mkt jag inte använder... Jag tycker ändå att jag inte har såååå många produkter.

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad. Är lite frusen idag.

/Maria


Red gold- Scratch nails.

Glömde visa hur naglarna blev när jag lackade dem häromdagen.

Denna gång blev det red gold från Scratch nails. En jättefin färg- kunde vara lite mer täckande... Men färgen är faktiskt en av de finaste jag har hemma!



Längtar hem till soffan och täcket nu. Kvällen kommer bestå av massa te och ipren i ett desperat försök att hålla förkylningen i schack.

Madde är inte hemma heller. Missar hennes födelsedagsmiddag. Det känns lite pissigt, men vad ska man göra? Jag har ju inte valt att bli sjuk.

/En snorig Maria

Hej förkylning!

Igår kväll/natt när jag kom hem från studion så var jag seriöst så trött så att jag nästan grät. Hade sovit lite dåligt och tänkte väl att det var därför. I morse fick jag förklaringen. Jag är förkyld! Snorig, huvudvärk, frusen och allmänt sänkt. Lovely! Not! Tur ändå att det bröt ut idag, då hinner jag nog bli frisk tills nästa fredag. Vill inte missa let's dance. Nästa vecka dansar alla samba, det brukar va ett roligt program fullt av färger, fransar och roliga sminkningar!

Igår sminkade jag Helena (som ni säkert såg i Annas tidigare inlägg), Charlotte och Isabel i juryn. Samt Emelie som har hand om websändningen på tv4.se.

Charlotte såg ut såhär:




I sminkningen har jag använt:

Dior nude foundation (blandade 023 samt 040) samt glominerals Pressed base- honey medium.
gloLidprimer
gloConcealer under eye- golden
gloMinerals- Smoky eyekit.
Fransar från eyemimo. NTR12
gloMinerals- Sunkiss solpuder
gloMinerals- rougerna papaya samt sweet.
Eyeliner: Make up A- cake eyeliner black.
gloBrow collection- brown på ögonbrynen

Senare inför kvällen hade vi även en grön kajalpenna från Mac i ögat samt ett orangeaktigt läppglans från Makeup A på läpparna.


Håret från ena sidan:




Håret bakifrån:



Tycker själv att det är lite roligt att jag gjorde den frisyren på just Lotta, för hon har aldrig under de åren hon varit med haft en slät heluppsättning. Senare lade vi dock till en strassnål i luggen för lite extra bling.

Nu ska jag packa beställningar på webshoppen.

Ha en trevlig helg!

Maria


Let´s Dance nr 4.

God kväll alla fina där ute!

Nu är det så dags för program nr 4 av Let´s Dance. Alla är laddade till upp till tänderna i dag vill jag lova och det har sminkats och piffats sen kl 11 i förmiddags. I kväll sitter jag hemma och tittar på programmet för jag jobbade bara halvdag i dag. Lite trist men det gör inget för det betyder ju bara att jag får en extra kväll med mys......i  trevligt sällskap. Dessutom så är det ju inte så dumt att sitta med ett glas rött i handen och för en gångs skull kunna koppla av......
Tog lite bilder bak i sminket som jag tänkte visa:



Mina penslar är redo ( och nytvättade;)



Och lösfrallorna i alla dess former likaså!



Några av mina ögonskuggor.



Och rouger.



Maria fixar håret på Helena.



Jonathan ville också vara med:)



Brynplock på Tina.



Figge och Jonathan ska bli ännu snyggare!!



Oksanas uppsättning.







Alla kläder är redo!!

Hur kommer det att gå i kväll?  Vad tror ni?

Ha en skön och mysig fredags kväll!!

Kram Anna


Fredag= studio! Då var det dags igen då. S...

mms_img74238 (MMS)

Fredag= studio! Då var det dags igen då. Sminket är på plats, jag är på plats. Dags att göra program 4 av lets dance. Tyvärr har jag av olika anledningar inte sovit så mycket, men med hjälp av några liter kaffe ska det nog gå som en dans. (ha ha, fyndigt...) Maria


Lättlurad... Haha!

OK. Skrev ju tidigare om att jag behövde en ny ögonkräm. Så idag när jag läste Carinas blogg idag om att Clinique gav bort en gåva med massa produkter om man köpte 2 valfria produkter kunde jag såklart inte stå emot. Jag är en sån sucker för specialerbjudanden och tester på (för mig) nya produkter. Anna tog stängningen på I am idag så jag gick hem en timma tidigare, kastade mig snabbt som tusan ner i badet och startade en skönhetskväll för mig själv. (Klart man måste testa saker direkt, haha!)

Så följa med hem fick alltså denna:



Clinique "all about eyes rich" Hoppas den kan rädda huden runt mina stackars ögon.  Undrar dock om den är lite för fet... Det är en halvtimme sen jag smörjde in mig och kan fortfarande känna att den är där... Funderar hur det fungerar att sminka på den, men det lär jag väl se i morgon.

Det som främst gjorde att jag "gick på" erbjudandet var att jag ändå behövde köpa en sån här:



Clinique "rince-off eye make up solvent". Den behövde jag ändå köpa till jobbväskan. Så då var inte steget så långt till att köpa ögonkrämen eftersom jag ändå behövde en. Och då fick jag ju detta på köpet:

 

En fuktkräm, en ögonkräm (en annan variant på den jag köpte), en foundation (som säkert inte passar mig och därför ändå hamnar i sminkväskan), en minimascara,  ett rödaktigt läppstift (swatch kommer senare), ett rouge som inte ser ut som min färg alls, en peeling (har redan provat den...) samt en kräm som det inte står vad den är bra för- Repairwear laser focus. Måste kolla upp vart man ska ha den. Återkommer i ärendet!

Dessutom passade jag på att köpa en rakhyvel. Gilette Fusion eller nåt sånt. Har haft tjejhyveln venus ett tag nu och jag klarar inte av den! Blir alltid irriterad av den och är nära att skära av halva huden samtidigt. Men Fusion gillade jag (Ja, har hunnit pröva den oxå..) Fick jättelena och fina ben. Utan ett enda skärsår. Tyvärr har jag ingen som kan intyga det för tillfället. Är ju ändå singel...

Nä nu får det vara nog för detta inlägg. Blev ju nästan lika långt som en roman...

Ha en trevlig kväll. Nu ska jag fortsätta med min skönhetskväll!

/Maria

Dagens smink och minituber.

Hej!

I dag har jag sminkat mig tillskillnad från igår....



Bas: gloMinerals honey light, concealer beige under eye.

Rouge: gloMinerals paradise.

Ögon: Black cherry och fawn samt liquid eyeliner black.

Läppar: gloMinerals liquid lips i färgen beloved.

Kolla även in våra nya "minitubs" som kommer i kit om 4 för 310 kr. Går även att köpa styckvis för 79 kr här





Ha en fin kväll.


Kram Anna

Minxnaglar.

Har börjat tjata på Margota att hon ska gå en Minxkurs. Jag vet att jag är lite seg med att gilla det och skriva om det, men jag kan vara lite trögstartad ibland... Vissa av mönstrena tycker jag faktiskt bara ser tacky ut. Men vissa som Lady Gagas (en av hennes twitterbilder) skulle jag inte ha nåt emot att ha på fest!



Måste verkligen försöka fixa mina egna naglar under dagen/kvällen. De är inte helt välmanikyerade för tillfället. Det är å andra sidan ingenting som är som det ska för tillfället med mitt utseende. Skärpning Maria! I morgon på Let's Dance ska jag försöka sminka mig lite så jag inte skrämmer dansarna.

Läste om finaste dansaren Jonathan Näslunds bilolycka nu för någon dag sen. Hoppas verkligen att han snart är på benen och att han inte får några men av olyckan.



Jonathan är även känd för att försöka hjälpa mig med sminket på sina kvinnliga dansare. Här med Molly Sandén. Tänker på dig Jonte!!



/Maria


Cherry blossom!

Hej!

I dag har jag en sån där dag när man känner sig lite vinterblek, ni vet grå & trist i ansiktet. Ett bra tips då är att sätta lite färg på läpparna. Jag kan ju inte bära upp alltför färgade läppar då de är ganska så tunna. Läppstift i starka färger funkar inte alls men det gör däremot glans!



Läppglans " cherry blossom" från gloMinerals och läppennan lipfiller också den från gloMinerals. Pennan är en vaxpenna och helt genomskinlig, perfekt att använda just vid läppglans då den lägger sig som ett " skydd" och förhindrar att det flyter ut. Finns att köpa här 




Så här ser den ut på.



Här är jag! lite trött....


Ha en bra dag!

Kram Anna

Pyssel och pill på I am.

Idag är både jag och Anna i butiken och har en planeringsdag. Har även lagt in våra nya lösögonfransar och resterande reaprodukter i webshoppen. Bl.a har vi satt ner Cuccios sortiment med hela 40%!

Är så vansinnigt torr just nu. Hela kroppen är som fnöske. Jag brukar inte behöva smörja in kroppen mer än nån gång i veckan annars, men nu går kroppsprodukterna som smör hemma. Mina favoriter just nu är:



Cuccios Milk and honey butter blend

och


'
Victorias secret body butter i doften Pure seduction.

Däremot saknar jag en riktigt bra ögonkräm. vet inte riktigt vad jag ska köpa? Så är det någon som har några bra tips. Berätta gärna!

/Maria


Ny vecka- nya tag!

Ja herregud! Skrev ju i början av förra veckan att det var en bra start på veckan. Sen gick jag ju och fick en matförgiftning och en rejäl allergisk reaktion på ögonen. Har fått många frågor om vad jag tror det utöstes av. Min teori är att jag var svag i kroppen och bråkade för mkt med ögonen. Min ögonkräm är slut så jag hade inte smörjt in huden där. Sen tog jag bort fejkfransarna, färgade mina egna och satte dit nya. Samtidigt som jag bytte ögonrengöring. Det var nog helt enkelt för mkt för mina stackars ögon. Men nu är jag nästintill normal igen och hade t.o.m linserna i ögonen i helgen. (Idag har jag dock glasögon.) Men nej, jag har inte tagit bort fransarna (några trillade dock av pga den feta kortisonsalvan jag smörjt mig med...) och jag är inte rädd för att prova igen, även om det finns en risk att jag blivit överkänslig för limmet. Men kommer jag göra alla delar av förlängingen så intensivt? Dvs ta bort, färga och sätta på? Nej, skulle inte tro det! Haha.

Annars är det rätt lugnt, i fredags var det ju Let's dance. Kul att träffa Maria Montazami! Som Anna visade i helgen så fick jag äran att snabbfixa till hennes smink. Hade bara typ 10 minuter med henne så jag rättade till hennes foundation lite och fräschade upp den lite. Klockan var ju ändå 22 och hon hade varit igång hela dagen. Hon var i vilket fall som helst hur trevlig som helst. Även hennes bror som hängde på in i sminklogen. Såg även att hon la ut en bild på mig när jag sminkade henne i sin egen blogg. Lite roligt!

Jag sminkade Charlotte och Malin i fredags. Malin hann jag inte ta någon bild på men Charlotte såg ut såhär. (sorry för den suddiga bilden...) Observera att när bilden togs har sminket suttit på i ca 10 timmaroch överlevt både rep, genrep och en direktsändning på 2 timmar...



På Charlotte har jag använt:

Skuggor: Twinkle (gloMinerals), Kona (gloMinerals) samt en svart från Nars.

Fransar: NTR 28 (eyemimo) som jag klippt i halvor och satt en halv i vardera yttre fransrad.

Rouge: Begonia (gloMinerals) samt Sunkiss som shader.

Läppar: Ett knallrosa läppstift från Nivea som jag tyvärr inte minns namnet på just nu.

Penna i ögat: Svart penna från MAC.

Ögonbryn: Var redan ifyllda när hon satte sig i stolen, så det har jag ingen koll på. 

Såhär trångt och härligt är det backstage innan sändningen börjar och alla går ut på golvet:



Härligt! Den bilden var ännu mer suddig! Måste komma ihåg att ta med mig kameran på fredag...


/Maria


Let´s Dance program nr 3 med Maria Montazami.

Hej!

I går var det fredag och = Let´s Dance igen. Vi var som vanligt där från förmiddagen och fixade med smink och hår. I bland känns det ju lite konstigt att börja sminka kl 11 när direktsändningen är kl 20 på kvällen:) Men det tar ju sin tid med hår och smink. Vi är just nu 6 st som sminkar, men det kommer att minska det också vart eftersom paren åker ut.

I går var Maria Montazami där och visade upp sin nya väska, den vill jag VERKLIGEN ha....får nog bli en liten present till mig själv tror jag:)

Maria piffade henne lite innan det var dags att gå in:



Haha, jag kom visst också med!


Här är den supersnygga väskan:



Snygg va??

Jag sminkade Tina:


( Bild tv4)

En rolig dag och kväll var det som sagt. Och ni som tittade vet ju att det var Hanna som fick lämna programmet.

Vill också passa på att tipsa om mina 2 favoritläppstift just nu. gloMinerals sheerlipstick, lite "tunnare" och glansigare variant av läppstift så man kan säga att det är som ett läppstift med glans i. Färgerna heter Bora bora och Aruba.



Bora bora till vänster.



Aruba till vänster.

Ha en bra lördag allesammans!!

Kram Anna

Har en snabb matpaus. Passar på att visa e...

mms_img12912 (MMS)

Har en snabb matpaus. Passar på att visa en bakom bild på anna när hon sminkar oksana. Maria


God morgon. Väntar på bussen på väg till v...

mms_img12911 (MMS)

God morgon. Väntar på bussen på väg till veckans let's dance avsnitt. Ser nästan ut som vanligt igen, lite svullen men glasögonen döljer det mesta. Ska om jag hinner försöka blogga från studion. Så håll ögonen öppna efter direktrapporter idag. Maria


Salva, droppar och piller.

Japp. Veckan började ju väldigt bra, men har inte gått fullt lika bra sen dess. Råkade ut för en matförgiftning eller liknande och sen en allergisk reaktion på mina ögon. Så dagens bild från mig är osminkad och kanske inte helt som ni är vana att se mig. Såhär såg jag alltså ut när jag vaknade i morse:




Härligt va? Som tur är så bor jag bara några kvarter från Cityakuten där det är drop in hela dagen för att få träffa olika specialistläkare. Behövde bara vänta typ 5 minuter innan jag fick träffa en trevlig kvinnlig läkare som ironiskt nog tittade mer på mina fransar än på svullnaden i sig. Hon kunde inte svara på vad jag fått reaktionen från, men skrev ut en salva, droppar och allergipiller till mig. Så förhoppningsvis lägger sig svullnaden snart så att jag kan jobba i morgon. Jag vill ju inte missa Let's Dance! Och som det är nu har jag svårt att öppna ögonen tillräckligt för att se hur jag ska sminka.

Det positiva är att jag har ett legitimt skäl till att bara ligga i soffan och lata mig hela dagen.

/Maria

Nya fina stövlar!

Hej!

Som jag skrev igår så var jag ju på jakt efter ett par gummistövlar. Hittade dock inga då alla har en tendens att vara föör smala i skaftet.....konstigt tycker jag för jag upplever inta att mina vader är speciellt stora eller små för den delen heller:) Normala tycker jag att de är. Hur som så får jag kika på lite andra ställen oxå. Fick däremot hem de andra stövlarna äntligen!!!



Supersnygga tycker jag, fast med andra byxor till.

I dag är jag på I am och har precis kollat lite nya varor vi behöver beställa. Blev glad när jag såg att våran " pressed base" som vi säljer fått fin och bra kritik.




Nu ska jag äta lunch innan min nästa kund kommer!

Ha en fin dag.

Kram Anna

Vill ha!!

God morgon.

I dag är jag ledig och ska fixa lite här hemma, ni vet städa tvätta osv... Sen tänkte jag gå på jakt efter ett par gummistövlar.



Klassiskt svarta eller varför inte dessa röda??



Återkommer om vad det blir för något.

Väntar dessutom på att dessa läckra stövlar ska komma hem till mig:




Snygga va!!!


Kram Anna

Nya fransar.

God morgon.

Fick nya fransar här om dagen som jag kom i håg att jag lovade visa men inte gjort.



Här är dom, helt nygjorda och jag är osminkad.

Ha en bra start på denna tisdag.

Kram Anna

Let´s Dance program nr 2.

God kväll!

I fredags så var det då äntligen dags för program nr 2 av Let´s Dance. Kvällen bjöd på rumba och qvickstep och ni som tittade vet ju att det var författaren Denise Rudberg som fick lämna programmet. Jag tog som vanligt lite bilder som jag tänkte dela med mig av:



På sminkplatsen.






Sigrid som dansar med Andreas Weise. Tyvär så ser man inte sminket så väl men jag har sotat ögonen i brunt med färgerna dusk och mahogny. Rouget heter teracotta och på läpparna har jag använt pennan natural för att rama in och sen lipglosset mango. Allt från gloMinerals.















Charlotte som dansar med Frank Andersson. Ögonen har sminkats i färgerna blue suede och mermaid, eyeliner ebony och penna twilight blue. Rouget är rosebud och på läpparna har jag blandat läppstiftet rasberry och glanset peony. Allt från gloMinerals. Håret lockade jag med en smal locktång sen kammade jag ut lockarna och "busade" till dom innan  jag slutligen tvinnade bak det så det blev en halvuppsättning.

Alla " baser" och concealer är också från gloMinerals.

Ha en trevlig kväll.

Kram Anna


Måndagsmake och stor lättnad.

Flera av er har sagt att ni vill att vi ska vara mer personliga i bloggen och berätta mer om oss själva. Då kan jag berätta att jag idag är så sjuuuuukt lättad och glad. Separerade i höstas och har sen dess bott tillsammans med en kompis, men nu har jag äntligen fått tag i en egen lägenhet igen! Så idag är en bra dag!

Fransarna är fortfarande saknade dock så jag fortsätter med mina sotiga ögon. Har heller inte laddat kameran så ni får ännu en dplig bild från datorn. Om jag hinner ladda den så kanske jag kompletterar med en bättre bild senare idag.



Ögonen är sotade med Sable, Kona och Sand pebble. Alla från gloMinerals.
Som rouge har jag sunkiss solpuder och på läpparna Luna. (Inte helt oväntat eftersom jag för tillfället har den typ varje dag. En sjukt bra vardagsfärg som passar till allt!)

Synd att inte Madde är hemma idag, skulle vilja skåla för min nya lägenhet. Och inte ens jag sitter och dricker skumpa själv hemma. Haha!

Hoppas ni fått en lika bra start på veckan som mig!

Kraaaaaam

maria

Januari rea hos I am.

Hej!

Vi har januari rea här på I am och i våran webshop . Fin fina priser på allt från smink, till hår och skönhetsprodukter.


gloMinerals Cheek Sheen nu 199 kr.



gloMinerals liquid lips " luna " Nu: 139 kr.





gloMinerals solpuder " sunlight " Nu: 399 kr.



VÄLKOMNA.


Kram från oss på I am

Sotiga lördagsögon.

Ahhhhhhhhhh! Tog bort mina fransar idag. Och de är fortfarande korta och avhuggna. Nu kommer jag få leva med fransförlängning hela mitt liv tror jag! Så fram tills på tisdag då jag får mina nya fransar finns det bara en sak som gäller: sotiga ögon!



Nu ser sminkningen lite ljusare ut än vad den är i verkligeten, men jag har min nya favoritfärg på ögonen. Mermaid från gloMinerals. Samt den svarta sable för djupets skull.

Nu ska jag åka iväg och möta upp min far som kommer och hälsar på från värmland i dag och i morgon, hoppas ni får en trevlig helg.

Kram

maria

Sveriges mästerkock.

Godmorgon, eller god förmiddag kanske jag ska säga. I morse var det riktigt trögt att komma upp....snozeknappen trycktes in många gånger kan jag säga innan jag äntligen tog mig upp ur min varma säng. Sen möttes jag av mera snö när jag kikade ut i genom fönstret... konstigt, undra hur mycket det kan snöa?? Fast och andra sidan så hellre det än att det hade regnat.....

I kväll har Sveriges mästerkock premiär!!


(Bild lånad av tv4)

Maria och jag var med och sminkade deltagarna i vinjetten, ska bli kul att se hur den blev i kväll.

Nu kommer Margota och ska göra mina fransar, äntligen ska de bli långa igen:) Återkommer med bild senare under dagen.

Kram
Anna


Ögonbryn.

Hej!

Ögonbryn är ju ständigt på tapeten och det finns så många rätt och fel. Men en sak som gäller är i alla fall att lägsta punkten bör vara vid näsroten så ögat får sig ett lyft och ser mera vaket ut.






Som på bilderna ovan.
Om man är osäker på att plocka själv så bör man alltid gå och få hjälp med att hitta rätt form sen kan man ju hålla undan själv.
Men som sagt, annars tycker inte jag att det finns några rätt eller fel. Ögonbrynen sätter ju ofta karaktären till ett ansikte och gillar man att tex ha dem tjocka el smala så ska man ha det. Sen finns det ju såklart en uppsjö av hjälpmedel för att få dem snygga. Mina favoriter är:



gloBrow collection. Allt i ett kit som du behöver för dina bryn inkl, en mall om du är osäker på formen.



MAC Eyebrow Self Sharpening Crayon. En mjuk och bra penna för att fylla i brynen.


Kram

Anna

Ledig söndag och lite nyårsbilder.

Hej!

I går var jag varit ledig heeela dagen, så skönt. Kom på att det var väldigt länge sedan jag bara hade en dag helt utan planer så jag passade på att riktigt njuta av mitt morgonkaffe. Innan jul var jag ute på turne´ med en julshow som heter stjärnklart och sen var jag borta över jul och nyår så det är riktigt mysigt att bara få vara hemma nu.

Passade på att storstäda hela lägenheten från topp till tå, inte så kul kanske men ack så skönt när det var klart.
Sen tittade jag på en av mina favoritfilmer:



Sex and the city, en riktig "må bra" film i mina ögon. Dock tycker jag inte att den är lika bra som den första men absolut värd att se.

Passade även på att lägga över lite bilder ifrån jul och nyår på datorn:



Dukat inför julbordet på julafton.



Härligt vinterlandskap i värmlands skogarna.



Min söta systerdotter som tomtenisse.



Nyårs shopping i Cambridge.





Jag, färdig inför kvällens firande.



Och Jenny likaså som jag åkte med.





Kvällens värd: Alex



Och hans söta flickvän och min vän Sara.

Alex bjöd på tysk middag med lamm och knudel eller vad det nu hette:) En slags deg av potatis och brödsmulor som man kokar, låter kanske inte så gott men det var det.

Ha en bra dag

Kram Anna


Inköp inför premiären av Let's dance

Gud vad tiden går fort! Redan måndag igen. Har haft en riktig slapphelg. Gick iofs ut en sväng i lördags och tog några öl med Madde som jag bor med och några andra vänner, men var hemma rätt tidigt. Däremot så glömde jag min plånbok i taxin, så nu pågår en jakt efter den. Som tur var hade jag inte några kontokort i den, utan bara körkort och lite kontanter, men det är ändå vansinnigt irriterande!

Jag berättade ju i förra veckan att jag gjort lite inköp inför säsongspremiären av LD. Det var inte så mkt roligt, snarare bara sånt man ändå uppdaterar väskan med inför nya projekt och sånt. Men kan ändå visa lite av det som köptes..



2 nya mascaror. Lash stiletto från Maybelline och 2000 calorie mascara från max factor. 2 favoriter!

2 svarta kajalpennor, ingen av dem är stora favoriter, men bra att ha extra i väskan, ett gäng fransar, läppglans och lite smått och gott.

kram så länge.

Maria

Let´s Dance premiär!!

Hej!

Bloggandet går sådär som ni kanske märker, men nu har jag och Maria lovat varandra att dra i gång igen efter ledigheten. Så om ni vill att vi skriver eller tipsar om något speciellt så är ni varmt välkomna att komma med önskemål.

I går hade ju Let´s Dance premiär och vi var där och gjorde dansparen snygga inför kvällens program.

Tog lite bilder:





Här: Oksana i färgerna "silvermist och linen" från glominerals på ögonen.




Ann har färgerna : mink, harvest och diamond på ögonen och på läpparna : aruba lipstick samt lipgloss mango. Allt från glominerals. Håret lockades med en konformad tång och sen borstade jag ut lockarna när de svalnat samt tupperade i botten för att få volym.


Ha en trevlig lördag!!

Kram Anna

Marias favoriter 2010

Här kommer en lista över mina skönhetsfavoriter under året. Är ett fält blankt så har jag antagligen ingen favvo eller så kommer jag inte på vad den heter.
 Vissa produkter kan vara felstavade eller inte ha sina "rätta namn" här under.


Rengöring: Exuviance- Purifying Cleansing Gel
Ansiktsvatten: -
Skrubb: Exuviance-Rejuvenating Bionic Scrub
Mask: Exuviance- Clay masque
Ögonmakeup-remover: LOREAL- Eye & Lip Make-Up Remover Waterproof
Serum: -
Dagkräm:-
Nattkräm:-
Ögonkräm:-
Primer ansikte: gloMinerals- face primer
Primer ögon: gloMinerals- Eyelid primer
Foundation traditionell: Dior- Nude
Foundation mineral: glominerals- Pressed base
Färgad dagkräm: -
Concealer: gloMInerals- Under eye concealer (golden)
Löst puder:
Fast puder: Make up A- Pressed powder
Rouge fast: gloMinerals- Lilac silk
Rouge kräm: gloMinerals- Cheek sheen
Rouge stain: -
Highlighter: gloHighlighter
Bronzer: gloMinerals- Sunkiss
Verktyg ansikte: gloMinerals- Ultra borsten
Mascara: Max factor- 2000 calorie mascara
Mascara vattenfast: gloMinerals- Water resistant mascara
Eyeliner/kajalpenna: Mac- black eye kohl
Eyeliner flytande:
Eyeliner gel/kräm: gloMinerals- geleyeliner- Sapphire
Ögonbrynsprodukt: gloMinerals- Brow collection
Ögonskugga fast singel: -
Ögonskugga palett: gloMinerals- Metallic smoky eye kit
Ögonskugga lös: Make up A- Pearl poder silver
Verktyg ögon: Leonhardy ögonskuggspensel nr 8
Läppenna: Max factor- Fire
Läppstift: gloMinerals- Passionfruit (Snyft- slutat tillverkas)
Läppbalsam: Carmex
Läppglans: gloMinerals- Luna
Plumper: Aldrig i livet! Mina läppar spricker av skiten!
Verktyg läppar: Valfri syntetpensel
Duschkräm: Cuccio- Body butter wash honey
Bodybutter/hudkräm: Victorias secret- Pure passion
Bodylotion: Cuccio- Body lyte honey
Brun-utan-sol eller en skimmerprodukt: gloMinerals- Body bronzer
Skrubb: Cuccio- Salt scrub honey
Deo:
Schampo: Schwarzkopf- Total repair
Torrshampo: Kisby!
Balsam: Schwarzkopf- Total repair
Inpackning: Revlon- "Bomben" 1001
Stylingprodukt: Schwarzkopf- Glamour queen
Handkräm:
Bioliv- handkräm honung
Nagellack: China glaze- four leaf clover
Baslack:-
Topplack: -
Vårdande nagelprodukt: Scratch- Nail food
Allroundprodukt: -
Doft dag: Clean- Shower fresh
Doft kväll: Thierry Mugler- Alien

2011- Skärpning!

Ok. Hur dåliga har inte vi varit på att blogga senaste månaden. Katastrofalt dåliga skulle jag vilja påstå! Men nu är det min första dag på jobbet efter nästan 2 veckors semester och då passar jag på. Dagen till ära är jag dessutom sminkad. Det har jag knappt varit alls sista veckorna. På julafton och nyårsafton typ. Det är det jag orkat med. Förutom lite bas någon dag, men oftast inte ens det. Ville ha en paus från smink och jobb.



Datorkameran får visa lite svagt hur dagens sminkning ser ut.

Bas: glominerals pressed base- golden light
Rouge: gloMinerals- Lilac silk samt sunkiss solpuder som shader.
Ögonskugga: gloMinerals- Sand pebble
Eyeliner: Kakeyeliner från face
Kajal i ögat: Nyinköpt svart sak från Maybellines budgetmärke MNY. (Ska skriva om den sen, testar hur länge den sitter just i detta nu.)
Läppglans: gloMinerals- romance.

Har även såhär lagom till det nya årets start blivit lite blondare och tagit ur min hårförlängning. Känns faktiskt helt ok! Trodde nog jag skulle få panik, men kommer nog klara av att vila håret och bara ha mitt eget ett tag.

Dessutom avslutade jag året med en lite mer permanent utsmyckning av kroppen. En ny tatuering.




Är sjuuukt nöjd faktiskt! Färgerna ser lite starkare ut på bilden än vad de är nu när den är nästan läkt. Om någon funderar på att tatuera foten säger jag- Go for it, men räkna med en smärta som är insane! I särklass det mest smärtsamma jag varit med om i hela mitt liv! Har inte rört en min när jag tatuerat mig förut (har 3 andra.) Men denna... AAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! Men helt klart värt 3,5 timmars smärta! (Kunde heller knappt stödja på foten dagarna efteråt...

Hoppas er start på året har varit lika bra som min (totalt soffläge fram tills idag!)

Kram

Maria

Ps. Anna har fortfarande semester så henne hör ni nog inte av på ännu några dagar.

RSS 2.0