Anna lever och mår bra! Vill bara visa det...

mms_img34423 (MMS)

Anna lever och mår bra! Vill bara visa det eftersom hon inte är så aktiv på bloggen för tillfället. ;-) . Har sminkar hon Beatrice inför kvällens program.


På väg till kvällen är din inspelning. Sit...

mms_img34422 (MMS)

På väg till kvällen är din inspelning. Sitter och väntar på anna i bilen. Kör min "vanliga" sminkning med eyeliner i fokus. Fast nu har jag ju mitt långa hår som tar endel fokus. Hoppas ni får en trevlig söndag. Kram maria


Håret är på plats. Det har inte varit en ...

mms_img34421 (MMS)

Håret är på plats. Det har inte varit en jättestressig dag på jobbet, så vi hann färdigt med mitt hår! Har behållt det lite längre än vanligt, får se om jag står ut med det eller om jag klipper det lite. Maria


tv lära. I denna bussliknande grej finns ...

mms_img34420 (MMS)

tv lära. I denna bussliknande grej finns kontrollrummet där bilderna klipps och producent och andra sitter under sändningen.


Halvfärdigt hår på Talang.

Det här är lite mitt liv i ett nötskal just nu... Har så mkt att göra att jag inte riktigt har tid med mig själv och tid för att göra saker ordentligt när det kommer till just mig själv. Igår skulle en kollega hjälpa mig att få på mitt sommarhår. Men av någon anledning krävdes mer hår än vad jag brukar ha i så tiden drog iväg och plötsligt skulle jag ta hand om en tjej som skulle gå på bal och fixa hennes hår och smink så mitt hår fick vänta.

Så nu är jag snart på väg till Talangstudion med alldeles för långt hår som inte ens är klart! Som tur är jobbar jag på Talang med Mia som hjälper mig med håret så vi ska ses lite tidigare i hopp om att hinna få klart kalufsen!

Har iaf haft tid att hämta ut mina linser så jag slipper glasögonen iaf. Förra veckan hade jag gamla linser som krånglade som satan, så ögonen rann konstant. Vår nya jurymedlem Henrik funderade nog lite på vad det var för gråtande galning som skulle sminka honom... Haha! Men han var sminkad när sändningen började så ingen skada skedd. :)

Så här lååååångt är håret nu: (Har glömt att ladda kameran så ni får en dålig datorbild)



Det får inte ens plats på bilden. Så roligt ska vi inte ha det. Det ska av minst en dm. Visar resultatet och kanske mobilbloggar om jag ser nåt roligt att berätta under dagen.

Trevlig fredag och helg!

Maria


I am nyhet- sheer tint base. Nu finns glom...

mms_img34418 (MMS)

I am nyhet- sheer tint base. Nu finns glominerals lättare flytande foundation i butiken. Snart även i webshoppen. Har själv inte testat dem ordentligt än, men ska göra det och berätta vad jag tycker personligen. Maria


Eotd- sotigt blått

Har fortfarande inte hunnit hämta ut mina linser så glasögonen förblir på. Därför kände jag idag för att markera ögonen lite extra. Därför tog jag fram en gammal favoritfärg från Make up A: PR 77 Turquoise irisée.

Lite suddiga mörka  bilder men tror ni ser ändå hur det ser ut:



Hm, borsta till brynen kanske...




Övriga produkter använda är gloLid primer, ögonpenna Twilight blue från glominerals samt ännu en ögonskugga från Make up A- T 015 Noir satin. Och Loreals double extension mascara.

Idag är jag för övrigt lite extra glad för jag ska få mitt långa hår isatt. Yay!

/Maria


Maria testar- Maybelline gel eyeliner lasting drama.



Ignorera den sjukt dåliga pennan på bilden och koncentrera er på gel eyelinern. Den är bra!

Har testat den i både jobbet och privat i olika sammanhang nu. Den håller verkligen måttet! Kan tycka att vingarna (om man nu målar det) kan suddas ut lite, men annars sitter den verkligen bra! T.o.m penseln som följer med i förpackningen är rätt ok. Lite i det klumpigaste laget, men helt ok!

Betyg: 4,5/5 inte illa alls!

/Maria



Betyg:

Före och efter- hårförlängning.

Gjorde en av mina stammisars hår häromdagen. Här kommer lite före och efter bilder.

Före:



Efter:




Denna vecka ska jag förhoppningsvis få mitt eget hår förlängt! Yay!

/Maria


Maria testar- body shape.

Igår hintade jag ju om att jag tar testandet ett steg längre än vad jag gjort förut. Denna gång testar jag body shape- en maskin som ger ifrån sig radiovågor som i sin tur ska hjälpa bl.a. med att minska fettet och strama upp huden.

Nej, jag har inte blivit galen. Det hela började med att två tjejer som assisterar oss ibland gick en kurs i detta för att de ska börja använda den på en salong, så de behövde helt enkelt folk att träna på. Visst att jag inte är pinnsmal, men har heller inget problem med min vikt. Tänkte bara att det kunde vara en kul sak när tjejerna ändå behövde träna lite. Så igår var min första gång. Detta har jag hört/läst om maskinen: (info från google)

Principen för Body Shape, är att huden värms upp med hjälp av readivågor. Uppvärmningen av av huden ger omedelbart kontraktion av collagener i huden, samtidigt som huden inom loppet av 2-6 månader fortsätter att stimulera collagentrådar och nyproduktion av collagen. Resultatet blir en fastare och ungdomligare hud med mindre rynkor.

Alla hudtyper kan behandlas, ochn hudfärg likaså. Body Shape stramar åt och upphettar fibrösa vävnader, stimulerar och förnyar omdelebart collagen och proteinet för en lång tid framöver, effekten blir tightare hud och rynkorna försvinner! Helt smärtfri behandling och utan biverkningar!

Vid fettsmältningen/reduceringen agerar Body Shape´s radiofrekvensvågor med att blodcirkulationen ökar, vilket tilsammans med värmen gör att fettsyran upplöses och lipocyterna (fettreserven) skrumpnar. Ämnesomsättningen sätts igång, därefter transporteraras fettet från vävnaden till lever och njurar, och vidare ut ur kroppen via urinet. Ju fler mättade fettsyror det finns, desto fastare konsistens har det.

Vet väl inte om jag tyckte att det var helt smärtfritt. Jag blev rätt öm, men inte så att det smärtade oerhört. Sen tror jag heller inte att man ser nån större skillnad efter en gång. Men jag är i regel ganska skeptisk till såna maskiner. Men vem vet, jag kanske blir överbevisad. Mätte iaf mitt mått över naveln och det var igår innan behandlingen 74 cm i avslappnat tillstånd. Vi får se om några dagar vad måttbandet visar då.

/Maria


Maria testar tar det ett steg längre idag....

mms_img34417 (MMS)

Maria testar tar det ett steg längre idag. Ska vara försökskanin på den här grejen.


Material girl!

We are living in a material world and I'm a material girl sjöng Madonna för massa år sen. Just nu stämmer det verkligen in på  mig för jag är sjukt nöjd och glad över en pryl jag fick installerad i helgen. Nämligen denna:



Min nya tvättmaskin!

Tvättsystemet i mitt hus är helt omöjligt med korta 2 timmars tvättider och nån slags anarkiversion som gör att man inte kan boka tid alls innan klockan 15 på dagarna. Vilket gör att man hela tiden har tvättberg som liknar mount everest hemma i klädkammaren. Men no more! Nu kan jag tvätta när jag vill! Yay! Var tvungen att dela med mig av min glädje!!!!

/Maria


I ams närmsta framtid.

Nu ska jag ge I am min kärlek i 2 veckor. Anna är på jobb med ett barnprogram och kommer vara det närmsta 2 månaderna så all min tid när jag inte är på annat jobb kommer jag lägga ner här i butiken. Lite jobb kommer dock komma ivägen. Bl.a. en intervju nu på onsdag och ett projekt på annan ort... Men när jag åker iväg har vi bett en kompis/kollega att hjälpa oss med butiken så att den inte ska vara helt orörd. Sen är ju Margota här som vanligt!

Webshoppen kommer att vara öppen som vanligt. Anna får helt enkelt åka hit och packa på kvällstid när det behövs. ;)

Så det är en del jobb just nu. Anna är ju som sagt upptagen med barnprogram, jag försöker bolla mellan Talang, kvällen är din, nationaldagsfirandet, "åka iväg projektet" samt att jag i sommar igen ska designa masken till teater ute i vaxholm. Detta året blir det Robin Hood som spelas på kastellet!

Det händer lite i våra liv. Det känns upplyftande och roligt!

En bild på våra fina dansare i kvällen är din:



/Maria


Markerade ögon och gröna naglar är dagens ...

mms_img33374 (MMS)

Markerade ögon och gröna naglar är dagens look. Mitt favvolack four leaf clover från China glaze samt irridecent leather paletten från dior på ögonen. Måste nog överdosera clear eyes när jag kommer till studion. Mina ögon är så röda att man kan tro att jag festat järnet i en vecka. Men förklaringen är lite tråkigare än så. Har helt enkelt lite för gamla linser. Hoppas de nya kommer med posten idag. Nu ska jag åka till talangstudion. Första direktsändningen i kväll! Maria ps tyvärr är varken jag eller Anna på I am idag. Jag jobbar ju som sagt med Talang och Anna är på annat jobb. Dock finns Margota där om man skulle vilja köpa något!


God morgon kära vänner!

Onsdagsmorgon! Dricker mitt kaffe och bläddrar i nya tidningen Style by.



Har inte hunnit titta i den speciellt mkt än, ska ta med den till jobbet och läsa den där emellan mina behandlingar idag. Om jag hinner... har rätt mycket att göra med 5 behandlingar. Lite frans och brynfärgningar och nån sminkkurs. Sen ska man ju hinna med de andra sysslorna oxå. Tror jag skippar att ta med datorn idag. Om jag skulle vilja blogga om nåt kan jag ju alltid blogga via mobilen.

Som ni ser så är det inte mkt att visa i min egen sminkning idag. Ska till min sjukgymnast och då fungerar det inte att ha så mkt smink eftersom jag har en tendens att gråta när hon drar och knäcker och masserar mig. På läpparna har jag lite mer färg även om det inte syns så väl på bilden. Bougainvillea från gloMinerals. Ett underbart glans som tyvärr försvinner ur sortimentet nu... :(

Med i tidningen fick man även en liten förpackning med bare minerals foundation. Jag har inte tidigare gillat den, tycker att den är lite för "tjock", blir glansig och har en tendens att klia på huden. Men jag ska ge den en chans ändå. Gillar ju att pröva saker. Ibland kan man förvånas och ändra sig.

/Maria

Tisdagschill.

Gud så skönt! Jag är ledig idag!! Sista tiden har det varit väldigt mkt jobb. Så grät nästan av lycka över att vara ledig idag. Anna fyller år så jag tänkte ändå ta en prommis till butiken för att gratta henne.

Det har både varit inspelningar, möhippa, butiken och annat sista veckorna som gjort att jag inte ens hunnit starta datorn vissa dagar. Men det är roligt! Sen har det ju såklart varit en del schlager. Var sjukt trött i lördags, men satt ändå uppe för att se klart röstningen. Mina egna favoriter var de energiska tvillingarna från Irland och Danmark. (Förresten, hur sjuuuukt snygg var inte sångaren?) Sen på söndagen sminkade jag en av våra egna schlagerstjärnor som vunnit den svenska uttagningen för några år sen... Även igår jobbade jag med en kvinnlig vinnare av just melodifestivalen. Men kan inte säga vilka dessa var. ;) Som vanligt med andra ord. Haha!

Är så vansinnigt sugen på att sätta i hår igen i sommar. Sommaren och långt hår hör ihop på nåt sätt. Vad tycker ni? Blont svall i sommar? Hot or not?



eller:



Maria

Jobba, jobba, jobba. Därför dåligt bloggan...

mms_img33373 (MMS)

Jobba, jobba, jobba. Därför dåligt bloggande. Maria


Med neonrosa naglar påväg till ett jobb. D...

mms_img33372 (MMS)

Med neonrosa naglar påväg till ett jobb. Det är ett 10kronors fynd från color club. Minns inte vad färgen heter. Maria


Dagens make!

Hej!

Så här ser jag ut idag:



Kände för att sminka till mig lite extra på ögonen.





Detta har jag använt:




Bas: gloMinerals sheer tint illuminator och pressed base "golden medium".

Ögon: Skuggor: gloMinerals seashell, orchid samt dusk. 

          Penna:   gloMinerals deep olive.

          eyeliner: gloLiquig eyeliner " coal".

          Mascara: gloWaterresistant mascara.

Kinder: gloSunkiss samt gloBlush "bellini".

Läppar: gloliquid lips " luna".


Anna

Maria testar: Make up forever HD powder

Har glömt att berätta att jag har prövat ett nytt (för mig) sminkmärke: Make up forever. Tyvärr finns det inte i sverige än, men om ni är utomlands så finns det bl.a. på Sephora. Idag tänkte jag recensera deras HD puder som jag fått langat till mig från spanska sephora! (Tack Anne!)



Vet inte priset på den än, har inte fått fakturan... Men runt 250:- tror jag.

Detta kommer verkligen bli en återkommande produkt i min sminkväska! Det kan skrämmas lite med att det är kritvitt i burken, men på ansiktet blir det helt genomskinligt. Det mattar ner huden otroligt bra och fäster sminket utan att ge en pudrig yta. Däremot så får man en sammetslen snygg finish! Den enda nackdelen jag hittar med pudret är att det inte funkar så bra i studion eftersom det är i lös form. Men när man kan bättra på i sminklogen eller har ett litet bord i studion så har jag använt det. (På utomhusjobb funkar det ju inte alls bra på pass heller...)

Så betyget blir inte mindre än 4,5/5!

/Maria

Nya skor!

Hej!

Härliga fredag och sol var de här:



Så här härligt såg det ut i morse när jag var på min morgonpromenad:)

Köpte nya skor här om dagen som jag tänkte visa:








Jag är nämligen ett stooort fan av träskor så dessa kände jag att jag bara var tvungen att ha!

Finns på din sko för endast  549 kr.


Kram Anna


Ny gelemanikyr!

Har glömt att visa mina naglar. Margota var på inköpsresa till Polen nyligen och kom hem med ett nytt slags nagellack. Det är som jag förstår det gelbaserat och sitter därmed som berget på naglarna.



Här på bilden har det suttit i 5 dagar. Det tål både vatten och nagellacksremover och ger samtidigt en förstärkning till nageln. Perfekt just nu för mig som jobbar mkt och inte har tid att lacka om dem så ofta som jag brukar. Råkade däremot slå av tumnageln så där är det ett jack i färgen.

Just nu har hon 4 färger inne tror jag. Är du sugen på att pröva en sån manikyr så tar hon 400:- för den. Ska försöka komma ihåg att hålla er uppdaterade om hur färgen sitter!

/Maria

glammigt jobb? Skulle inte tro det. Dagens...

mms_img13498 (MMS)

glammigt jobb? Skulle inte tro det. Dagens jobb är som ni ser rätt kallt. Det är maj och jag jobbar i mössa, halsduk och vantar. Solen var är du?


Sveriges sämsta bloggerska!!!!

Jag skäms...eller nej det gör jag inte...eller jo okej då..lite skamsen är jag allt.....




Bloggar ju inte ÖVERDRIVET mycket nu precis...Skyller på kärleken som distraherar mig så pass att jag inte kan komma i närheten av datorn..

Hur som, nu ska jag skärpa mig och starta igen.


Tills dess: Hej då!!



Varning för duschkräm!

Tror jag glömt att recensera denna duschkräm.



Obeservera att den är för torr hud...

Jag kommer aldrig någonsin ha denna på min kropp igen! kan inte beskriva det, men det känns som om huden svider och blir ännu torrare när jag använt den. Huh! Den kanske fungerar bra på någon annan. Men nu utgår jag från mig själv. Då får den 0/5 i betyg!

Maria


Orofluidoserien

Min favoritolja Orofluido har fått fler familjemedlemmar i form av schampo, balsam och en hårmask.



Har bara testat att tvätta med dem en gång så jag kan inte ge något utlåtande än. Men har nog tyvärr alldeles för höga förväntningar på dem eftersom jag tycker att oljan och glanssprayen typ är det bästa någonsin gjort till hår!

Återkommer med testresultat om nån vecka eller så när jag känt in dem ordentligt!

/Maria


Fotd- fokus på huden.

Är helt kär i den nya illuminator från gloMinerals. Ni som läst bloggen ett tag vet att jag på sommaren framförallt blir galen i allt som ger lyster och djup till huden. Förra årets favorit var ju gloCheek sheen som är en underbar krämrouge (använder den förvisso till mkt mer men mest som rouge). Har märkt att desto längre in i våren vi går desto mer använder jag den. Idag har jag använt alla mina shinefavoriter!



Under foundation har jag illuminatorn, som concealer touche éclat (den är ljusreflekterande), under ögonbrynet highlightern som ingår i eyebrow kitet från gloMinerals och på kinderna hittar man självklart cheek sheen. Så har jag toppat det hela med solpuder. ;) Syns ändå lite på bilden vilken fin lyster huden får av den nya krämen! Tidigare har jag haft den på kinder och pannan, men idag körde jag på i hela ansiktet! Man kan inte få för mkt lyster gott folk! (Skillnad på lyster och svettigt glittrigt...)

Övriga använda produkter idag är en guldigt ljus skugga från Make up A, browkit collection på brynen. Mascara från Loreal (som jag snart ska recensera) samt Luna läppglans från gloMinerals.

/Maria

Ps. För övrigt har vi gloCheek sheen som månadens vara på I am! 199:- istället för 255:- Den hittar ni här.

Return of the master!

Varför slutar man egentligen använda sina egentliga favoriter? Jättekonstigt! För flera år sen fanns det en concealer som jag använde heeeela tiden. Både på mig själv och i jobbet. När jag häromdagen insåg att Diors nude concealer var i det mörkaste laget för att ge ljushyade den där härliga pandalooken som jag är så förtjust i satt jag och funderade på vad jag brukade använda förr innan jag "hittade" gloMinerals. Svaret blev: Make up A och Ysl touche éclat.



(bild: google)

Letade runt lite och hittade den löjligt billigt på beautyplanet.se (typ 270:- eller nåt sånt.) Så jag klickade hem några till sminkväskan och till mig själv.

Undrar nu såklart om det var så att jag bara var nyfiken och prövade andra just därför och aldrig hittade tillbaks till den gamla favvon eller om det bara var så att andra var bättre... Klart man vill ha det bästa i sin sminkväska. Det är väldigt viktigt för mig att jobba med produkter jag tycker är bra!


Återkommer med mina åsikter när jag hunnit testa den ordentligt.

/Maria

Eyelinertest!

Köpte ju förra veckan 2 eyeliners från maybelline till min sminkväska. Kan säga direkt att den ena (pennan) inte kommer att användas på jobb. Har testat den 2 ggr och ingen av gångerna satt den på plats som den ska. Andra testet (igår) höll den inte ens i en halvtimme efter att jag gick hemifrån. Såg redan i bilen att den runnit ut i ytterkant. Sjukt dåligt! Synd för jag gillar spetsen på pennan även om den är aningens för hård.

Den andra verkar bättre, men har bara testat den en gång. Återkommer med testresultat när jag vet mer om den.

Men Maybellines Line definer liquid får 1/5 i betyg! Riktigt dålig!




/Maria


Söndagsjobb med sotiga ögon. Vackra dansar...

mms_img74179 (MMS)

Söndagsjobb med sotiga ögon. Vackra dansaren Felicia Har fått sotiga ögon pimpade med strass. Maria


RSS 2.0