High hopes- China glaze.

Ledsen för så dåligt bloggande i helgen. Är ledig hela helgen och har inte ens knappt satt på datorn. Det är ju dessutom mycket lättare att inte sitta vid datorn när man bara har stationär.

Igår var en riktigt härlig dag. Satt i solen i flera timmar på förmiddagen och bara njöt. Sen så planterade jag om massa blommor och klippte ned dem efter vintervilan. (Älskar att hålla på med blommor och trädgård). Sen var det bara middag och mello som gällde. En hel dag utan smink och skönhet med andra ord. Det är skönt med en paus ibland!

Nu på morgonen har jag däremot hunnit med att måla om naglarna. Var sugen på något mer "vanligt" denna gången, så valet föll på High Hopes från up and away/China glaze. Jag tror att Anna redan visat den i bloggen, men nu är det min tur att visa upp hur den ser ut på mig.



Ännu en fin somrig färg.Den var otroligt lätt att få jämn. Det var knappt så jag sölade så mycket utanför. Det säger endel! 2 lager som torkade snabbt var lagom för att få ett bra täckande resultat. Dessutom är den väldigt glansig och fin. Me like!

Hoppas vi får lite sol idag med. Känner att mitt blekblåa ansikte skulle må bra av några solstrålar.

/Maria

Kommentarer
Postat av: Mia

Den färgen var jättefin! Måste jag prova!



Har du tips på mineralmakeup? Jag fick tipset att prova det för min "genomskinliga" ljusa hy... Men vad ska man använda?

2010-03-14 @ 14:29:15
URL: http://mias.blogg.se/
Postat av: Sandra

det va en skit snygg färg..=) Vart köper man dessa lacken?

2010-03-14 @ 19:07:55
URL: http://gullesandis.blogg.se/
Postat av: Maria

Sandra> De finns att köpa hos oss på I am, annars finns CG på Kicks (vet dock inte om de har tagit in vårkollektionen) sen vet jag att vissa nagelsalonger har dem.

2010-03-15 @ 09:44:37
URL: http://iamsthlm.blogg.se/
Postat av: Mia

Tack för tipset! :) Ska kanske även säga att jag är 38 år med rynkor och grejer, fungerar dina tips även för en sån som jag som inte har ungdomens perfekt släta hy längre? :)

2010-03-16 @ 06:58:04
URL: http://mias.blogg.se/
Postat av: Maria

Mia> Funkar strålande även om man inte är 20 längre. Använder den på alla jobb jag gör oavsett om personen jag sminkar är 15 eller 65.

2010-03-16 @ 07:26:24
URL: http://iamsthlm.blogg.se/
Postat av: sara

Jag vågar aldrig köpa nagellack från China Glaze, är osäker på om de är värda pengarna, de är ju ganska dyra.. :( men oerhört snygga!



2010-04-01 @ 22:32:57
URL: http://rizzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0