Fräsch hy i vinter!

Vacker hy är väl något som de allra flesta vill ha? Men för att få det krävs det ju att man lägger ner lite tid (om man inte har begåvats med att få det naturligt) Och att hitta just sina favoritprodukter är ju inte alltid så lätt då det finns en djungel av märken där ute, men om man bara kikar och testar runt lite så hittar man sin favorit i sin om tid. Och som makeup artist så vet jag att en väl rengjord hy är lika med en snygg makeup.

Här är mina favoriter som jag använder morgon och kväll:

Rengöring från Dermalogica.

Soothing protection spray, ett underbart återfuktande ansiktsvatten.


Ansiktskrämen, intensive moisture balance, funkar både som en dag och natt kräm.


Sen kan man ju alltid  med små enkla medel få huden att se ännu fräschare ut.

Svep över lite Glominerals pressed base.Och lite solpuder för att få upp lystern.

Avsluta med lite rouge på kindbenen.
Mina favoriter är:
petunia
och
papaya.

/Anna


Julklappstips- läppglans!

Äntligen har de kommit! För några veckor sen så beställde vi ett minikit med glominerals läppglans och nu har vi fått ut dem i butiken!

4 härliga färger för 295:-
Färgerna är lite förvrängda på bilden, men det är en väldigt bra blandning. Får man ett sånt här kit i julklapp har man färger till alla tillfällen. Passa på att skaffa ett eget, de finns bara i begränsat antal!

/Anna och Maria


Let's dance. Äntligen vet vi vilka som dansar.

Om jag tyckte att det var tidigt i måndags när jag sminkade Ola så var det inget mot idag! 5 ringde klockan, det var bara att masa sig upp och åka till Grand där deltagarlistan för årets Let's dance släpptes. Jag och Anna har jobbat med det senaste åren och vi har även fått äran 2010! (Inte bara vi då. Vi är några fler...)

Årets startfält känns varierat och roligt. Ser verkligen fram emot januari då det drar igång!

Anna är ute på turné så jag är ensam i butiken denna vecka. Känns lite halvensamt sådär. Ingen att bolla ideér med eller bara snacka lite skit med.

//Maria


RSS 2.0