Små funderingar+ trassligt hår.

Tittar ut över snöyran. Förstår inte hur det kan snöa och snöa och snöa. Kan inte minnas att jag någonsin sett så mycket snö i stockholm. Nu får det ju ge sig snart. Annars kommer jag inte få se mina rabatter i år. (Ett av mina stora intressen är att fixa i trädgården, älskar blommor!)

Bytte nagellacksfärg igen. Kan inte hjälpa det, men 4 leaf clover ropade på mig från nagellackssamlingen. http://iamsthlm.blogg.se/2010/february/bye-bye-blatt-hello-gront.html#comment Älskar verkligen den färgen! Däremot så fick jag inte upp underlacksflaskan. Är det någon som vet hur man bäst får upp en flaska som verkligen fastnat? Bra tips önskas verkligen!

Har glömt att uppdatera er hur det går med det nya håret. (För er som är nya läsare så testar jag en ny leverantör på hår till hårförlängningar.) Kan säga att jag inte vill ta in detta håret. Vilket jobb det är med det för att det ska se någorlunda bra ut! Det är sån skillnad i kvalitet mellan detta och det håret vi jobbar med. Det är verkligen inte värt att det är några kronor billigare. Jag vill kunna stå för behandlingarna vi gör. Då är det bara det bästa på marknaden som gäller!  Jag funderar t.o.m på att ta ur håret och sätta in vårt älskade simply natural istället...

Sealed ends från schwarzkopf är räddare i nöden för trassligt torrt hår.


Utan den hade jag nog inte klarat det här trasselhåret alls... Vissa produkter är bara sådär löjligt bra. Denna är en av dem. Har du någon sådan produkt? Berätta gärna vad det är och varför?

/Maria

Ps: Glöm inte vår china glaze tävling: http://iamsthlm.blogg.se/2010/february/tavla-med-i-am.html Alla kan vara med att tävla. Vi kör fram tom den 28/2.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Ska vi följa varandra via bloglovin?

2010-02-23 @ 13:17:25
URL: http://ajjo.blogg.se/
Postat av: Josefin

Mitt hår är superslitet och det ser ut som om jag fått en elchock ibland, så risigt är det. Dock använder jag schampoo för slitet hår och hårinpackning. Har ni något annat tips?

2010-02-23 @ 13:20:23
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Maria

Josefin> Det enda som gäller är att försöka underhålla håret med reparerande produkter. Sealed ends som jag skrev om försluter det slitna och gör att det känns "friskt" igen.

2010-02-23 @ 13:36:54
URL: http://iamsthlm.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack för tipset..=)

2010-02-23 @ 15:29:54
URL: http://gullesandis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0