Salva, droppar och piller.

Japp. Veckan började ju väldigt bra, men har inte gått fullt lika bra sen dess. Råkade ut för en matförgiftning eller liknande och sen en allergisk reaktion på mina ögon. Så dagens bild från mig är osminkad och kanske inte helt som ni är vana att se mig. Såhär såg jag alltså ut när jag vaknade i morse:




Härligt va? Som tur är så bor jag bara några kvarter från Cityakuten där det är drop in hela dagen för att få träffa olika specialistläkare. Behövde bara vänta typ 5 minuter innan jag fick träffa en trevlig kvinnlig läkare som ironiskt nog tittade mer på mina fransar än på svullnaden i sig. Hon kunde inte svara på vad jag fått reaktionen från, men skrev ut en salva, droppar och allergipiller till mig. Så förhoppningsvis lägger sig svullnaden snart så att jag kan jobba i morgon. Jag vill ju inte missa Let's Dance! Och som det är nu har jag svårt att öppna ögonen tillräckligt för att se hur jag ska sminka.

Det positiva är att jag har ett legitimt skäl till att bara ligga i soffan och lata mig hela dagen.

/Maria

Kommentarer
Postat av: Sara

Oj stackare!

2011-01-20 @ 16:17:28
URL: http://littlenova.blogg.se/
Postat av: Carina (TotalBeauty.se)

Nä, men stackare!



Det enda som inte får skadas som makeup artist är ju ögon, armar och händer. Vilken otur! har du absolut ingen aning om vad du har reagerat på, kanske testat ett nytt smink? limmet till lösögonfransarna?

2011-01-20 @ 17:08:57
URL: http://www.totalbeauty.se/
Postat av: Sanna

Min första tanke är att du kanske har reagerat på nåt med lösögonfransarna??

2011-01-21 @ 10:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0